Konferencija Infobip Dev Days – 14.5. u Tuhelju

InfobipDevDays2016logoArhitektura, metodologija i filozofija tehničke platforme koja dnevno procesira 300 milijuna poruka za klijente diljem svijeta središnja je tema ovogodišnjih Infobip Dev Daysa, velike regionalne konferencije za developere koju Infobip, jedna od najvećih razvojnih kompanija u Hrvatskoj s podružnicama po cijelom svijetu i dugogodišnji član HUJAK-a, u subotu 14. svibnja organizira u Termama Tuhelj.

Osim zanimljivih predavanja šestorice Infobipovih stručnjaka, na konferenciji će predavati Michael Feathers i Dave Farley, etablirani autori i predavači u području razvoja software-a, kontinuirane isporuke te analize i revitalizacije koda. Više informacija dostupno je na web stranici konferencije www.infobip.com/dev-days/, a dojmove s prošlogodišnje konferencije možete pročitati na njihovom blogu. Osim toga možete pročitati i zanimljiv članak s Mariom Žagarom i Markom Stipanovom o temama konferencije.

S obzirom da HUJAK još od prošle godine podržava ovu konferenciju, o čemu smo već i pisali, predstavnici HUJAK-a namjeravaju opet posjetiti konferenciju Infobip Dev Days, gdje će također predstaviti i konferenciju JavaCro’16 na kojoj ove godine pričaju i tri Infobipova autora: Mario Žagar, Denis Ćutić i Matija Matošević.

Ovim putem pozivamo i sve članove HUJAK-a i simpatizere da nam se pridruže i ove godine u Termama Tuhelj na konferenciji o vodećim pitanjima modernog developmenta, uz više nego pristupačnu cijenu ulaznice.

Vidimo se na konferenciji Infobip Dev Days!

infobipdevdays.jpg

 

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: