Natjecanje CROZ Code Quest

Croz-Code-Quest-2016Natjecanje u programiranju CROZ Code Quest, kojeg organizira član HUJAK-a tvrtka CROZ, održat će se 21. svibnja u edukacijskom centru Learn@CROZ, a ove godine natjecatelje očekuje drugačiji, zanimljiviji i napetiji zadatak. Bez otkrivanja previše detalja, ove godine će studenti programirati botove za snalaženje u virtualnom labirintu.

Kao i prijašnjih godina je natjecanje će nalikovati druženju programera, prijaviti se mogu svi studenti i netom diplomirani inženjeri, platforma za natjecanje će biti otvorena za probnu igru prije natjecanja, može se natjecati samostalno ili u timu, a nagrada je kao i uvijek primamljiva.

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem životopisa na codequest@croz.net, a u tijelu e-maila treba navesti ime i prezime, e-mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planiraju završiti studij (odnosno kad su ga završili) te kratki opis programerskog iskustva. Ukoliko se prijavljuje tim, treba navesti spomenute podatke za sve članove, naziv i naznačiti kapetana tima. Broj mjesta na natjecanju je ograničen pa se preporuča prijaviti što prije, a najkasnije do 16. svibnja u 12.00 sati.

Prvi CROZ Code Quest održao se 2012. godine, a nastao je iz ideje tvrtke CROZ da potakne kreativne, mlade programere koji su sami iz vlastitog zadovoljstva programirali kod kuće, za vlastite potrebe ili za prijatelje. Razvoj softvera, naime, uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologija upotrijebi na najbolji i novi način. A u tvrtki CROZ traže upravo takve pojedince – koju mogu i žele više. Da je ideja o natjecanju bila ispravna, pokazao je iz godine u godinu rastući interes studenata, a i činjenica da je nekoliko prošlogodišnjih natjecatelja trenutačno zaposleno u CROZ-u.

CROZ Code Quest 2015 - Natjecatelji

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: