Novi članovi – TVZ, Liferay i Sedam IT

Sa zadovoljstvom želimo objaviti da je ovaj tjedan u HUJAK dobio čak tri nova člana. 🙂

tvz logoTehničko veleučilište Zagreb, zajedno sa svojim brandom NetAkademija koji u ponudi ima Java i Android edukaciju, je prvi edukacijski član koji je prepoznao HUJAK te nam je i dosad već pomagao u izvedbi naših druženja i kao pokrovitelj konferencije JavaCro. Osim toga na TVZ-u je prošle godine osnovana i studentska Java korisnička grupa, a naši kolege tamo drže nekoliko kolegija vezanih uz Javu.

liferayLiferay International vjerujemo da ne treba previše predstavljati, kao ni njihov glavni proizvod, poznati Liferay Portal, trenutno aktualan u inačici 6.2. Zanimljivo je kako je Liferay prvi član HUJAK-a koji porjeklom nije iz Hrvatske, iako godinama djeluje na ovom području, većinom kroz postojeće članove HUJAK-a koje ovim putem pozdravljamo.

sedamitSedam IT je poznata hrvatska IT kompanija koja dobar dio svog portfelja zasniva na Javi. Prošle je godine također bila pokrovitelj konferencije JavaCro te prisutna s većim brojem sudionika. Zanimljivost je i da je predstavnica tvrtke Sedam IT u HUJAK-u direktorica razvoja Tea Crkvenac (rođ. Mučnjak) koja je davne 1997. godine bila i jedan od suosnivača prve studentske Java grupe u Hrvatskoj na FER-u, čije je osnivanje podržao prof.dr.sc. Mario Žagar, inače prvi počasni član HUJAK-a.

Ovim putem još jednom želimo dobrodošlicu TVZ-u, Liferayu i Sedam IT-u!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: