Meetup – Apache Spark

HUJAK poziva sve članove i simpatizere na četvrti Apache Spark meetup koji će se održati u srijedu, 27. svibnja 2015., u 18h u klubu Mama, Preradovićeva 18 u Zagrebu, na predavanje Apache Spark Streaming with Elasticsearch in Privredna banka Zagreb u kojem će Eduard Camaj iz PBZ-a prikazati rezultate integracije Spark Streaminga s Elasticsearchom za vizualizaciju korisničkih događaja u stvarnom vremenu.

O Sparku smo već, osim na meetupovima, imali prilike slušati i na konferenciji JavaCr0’15 u predavanju Introduction to Apache Spark Petra Zečevića iz SV Group, a tamo smo mogli čuti i o Elasticsearchu u predavanju Elasticsearch as a search alternative to a relational database od Kristijana Duvnjaka i Mladena Maravića iz PBZ-a.

Inače, naši kolege Marko Bonači iz Sematext Group i Petar Zečević iz SV Group uskoro će objaviti i knjigu Spark in Action u izdanju Manning Publications (cca 400 stranica) pa vas pozivamo da pogledate detalje i pročitate prvo poglavlje te potecijalno prednaručite knjigu u sklopu Manning Early Access Programa.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: