Događanje Coding Croatia od Codecentric AG

Njemačka tvrtka Codecentric AG organizator je i sponzor događanja Coding Croatia, koje će se održati u subotu 23.5.2015. u 9h u hotelu Doubletree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269A u Zagrebu, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Događanje Coding Croatia izvedeno je po uzoru na postojeća događanja Coding Serbia i Coding Bosnia koje Codecentric organizira u cilju povezivanja software developera iz regija, a ovog puta dolaze u Zagreb, te će ih podržati i HUJAK. Inače, Codecentric je jedna od najboljih developerskih kompanija u Njemačkoj, koja još ima urede i u Nizozemskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini.

Događanje Coding Croatia trajati će od 9h do 13h, a sadrži 5 predavanja trajanja 30-40 minuta:

  1. AGILE – Be controversial, question everything – Jovan Vidić (CSP, CSM, CSPO, PMI-ACP, PMP)
  2. ARCHITECTURE – Microservice architecture – Nenad Pečanac
  3. BIGDATA – MapReduce: Apache Pig vs Java – Ozren Gulan
  4. JAVASCRIPT – See it fail (a JavaScript session) – Rastko Vukašinović
  5. REACTIVE PROGRAMMING – Reactive I/O – Ivan Turčinović

Organizator je osigurao slobodan ulaz, kavu i osvježenja te kanape sendviče za posjetitelje, a na događanju će se promovirati i međunarodna konferencija Coding Serbia, koja se po treći puta ove godine organizira 8.-9. listopada u Novom Sadu (Call for Papers je otvoren do 20.6.), te će se dijeliti i popusti na ulaznice za konferenciju.

HUJAK poziva sve svoje članove i simpatizere na događanje Coding Croatia, a više detalja o događanju dostupno je na www.meetup.com/Coding-Croatia/lanyrd.com/2015/codingcroatia/.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: