Konferencija – Infobip Dev Days

Infobip_Naši kolege iz tvrtke Infobip organiziraju konferenciju Infobip Dev Days u subotu, 13.6.2015 u Tuhelju. Predavanja će se održati od 9:30 do 18:30 u Termama Tuhelj, a teme predavanja su raznovrsne i uključuju: Continuous Delivery, Scrum, SQL, Indexes, Effectiveness & Productivity, Machine Learning, Java Puzzlers i HA-JNDI.

Kako HUJAK podržava ovu konferenciju našeg cijenjenog člana Infobipa, predstavnici HUJAK-a namjeravaju i biti tamo te ovim putem pozivamo i sve naše članove i simpatizere da nam se pridruže, a ulaznice su dobavljive po cijeni od samo 90 kn.

Infobip Dev DaysPrenosimo i najavu Infobipa koja kaže:”Alati, baze, libovi, radni okviri, nove metodologije, te izazovi agilnog developmenta – samo su neke od tema o kojima će se pričati na Infobip Dev Days konferenciji. Developer si, strastveni zaljubljenik u svoj poziv i tehnologiju, željan razmjene znanja, širenja scope-a i iskustva? Odlično, pripremili smo niz različitih predavanja i radionica povodom naše Dev Days konferencije, koja će se održati 13. lipnja. Pozivamo te da nam se pridružiš u Termama Tuhelj te zajedno s nama sudjeluješ u predavanjima, raspravama i dijeljenju znanja.

Među predavačima su Infobipovi Software Engineeri / Arhitekti / Product Owneri iz pet razvojnih centara (Pule, Rijeke, Zagreba, Beograda i Sarajeva) Izabel Jelenić, Aleksandar Branković, Mario Žagar, Aleksandar Dostić i Marko Stipanov te eminentni stručnjaci i profesori Markus Winand, Danilo Goliani i Jan Šnajder. Više informacija je dostupno na www.infobip.com/dev-days/, a kako je bilo prošle godine pročitajte na njihovom blogu.

dd02

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: