Konferencija – Change Con 2019 – 28.9. u Zagrebu

HUJAK-ovi višegodišnji član, kompanija King ICT, i ove godine organizira konferenciju Change Con 2019 koja će se održati 28. rujna u tvornici Kraš u Zagrebu. Ova softverska konferencija koja se održava već četvrtu godinu posvećena je enterprise rješenjima i ove godine okuplja svjetske stručnjake i regionalnu IT zajednicu. Prošlogodišnje izdanje okupilo je preko 400 stručnjaka iz IT svijeta, a novi Change nastavlja spajati IT zajednicu.

2019-7-26_na-jesen-u-hrvatsku-stize-change-con

Kao i prošlih godina, osim tri tracka ispunjenih tehničkim i poslovnim temama, jedan track je rezerviran za radionice na kojima će zainteresirani posjetitelji imati priliku učiti od faze postavljanja arhitekture, developmenta, isporuke softvera pa sve do automatiziranog testiranja istog. Ovogodišnji potvrđeni predavači su:

  • Jeff Prosise, Cofounder at Wintellect
  • Ties van de Ven, Senior Software Engineer at JDriven
  • Andrea Knez Karačić, Software Developer and Architect
  • Viktor Farčić, Senior Consultant at CloudBees
  • George Mandis, Senior Web Developer & Consultant at SnapTortoise
  • Crystal C. Yan, Product Lead at Remitly
  • Antonio Cobo Cuenca, Delivery Manager at BJSS
  • Vlatko Vlahek, Co-Founder and CTO at Prototyp
  • Maciej Tredej, Senior Software Development Engineer at Akamai Technologies

radovan-aleksander_lecturerportraitOrganizatori nastavljaju uspješnu tradiciju dovođenja svjetski renomiranih predavača našoj publici, a o tome smo razgovarali s direktorom programa konferencije Aleksanderom Radovanom, koji nam je rekao: “Ove godine će nam se predstaviti Jeff Prosise, stručnjak za cloud aplikacije temeljene na Microsoft Azure tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju. Jeff će u sklopu Change konferencije održati i jednodnevnu radionicu temeljenu na Microsoft Azure tehnologiji. Poput Jeffa, vrlo čest gost najboljih konferencija u Europi, Viktor Farčić koji će također obogatiti naš program novostima vezanim uz DevOps problematiku, mikroservise, automatiziranje procesa razvoja korištenjem CI/CD i TDD metodologijama. Uskoro će biti objavljen i cjelokupni program konferencije sa svim predavačima i radionicama.”

prosise-jeff-wintellect-e1552163037868Kao što je spomenuto, Jeff Prosise će 27. rujna održati jednodnevnu radionicu Building Cloud-Based Applications for Microsoft Azure, a svi zainteresirani se već sad mogu prijaviti na radionicu. Jeff Prosise, kao stručnjak je za cloud aplikacije temeljene na Microsoft Azure tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju, suosnivač je Wintellecta, tvrtke koja se bavi razvojem softvera i obukom developera. Autor je devet knjiga i stotine članaka objavljenih u časopisima. Educirao je tisuće programera u Microsoftu te održao predavanja na nekim od najvećih svjetskih softverskih konferencija. Podučava programere kako razvijati aplikacije temeljene na cloudu s Microsoft Azure te ih upoznaje s tehnikama korištenja umjetne inteligencije i strojnog učenja. Na ovoj radionici izrađivat će se zanimljive stvari poput web klijenta koji koristi Azure Cognitive Services za dohvaćanje pohranjenih slika, te kontejneriziranu aplikaciju koja koristi modul za strojno učenje napisan u Pythonu i izlaže ga pomoću REST API-ja.

Trenutno su u prodaji dostupne early bird ulaznice za konferenciju po cijeni od 120 kuna, odnosno 60 kuna za studente. Novosti, detaljnije informacije o predavačima, programu i temama konferencije možete pratiti na službenom webu konferencije Change, Facebooku i Twitteru.

Kratki video o konferenciji

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: