Konferencija – 24. HrOUG – 15.-18.10. u Rovinju

HUJAK-ovi dragi kolege i partneri iz udruge HrOUG, organizaraju 24. godišnju konferenciju HrOUG, najveće okupljanje Oracle zajednice u jugoistočnoj Europi, od 15. do 18. listopada 2019. godine u Island hotelu Istra na otoku Sv. Andrije (Crvenom otoku) pored Rovinja.

Konferencija HrOUG 2019 je višednevna međunarodna konferencija posvećena primjeni tehnologije u poslovanju koju već 24. put zaredom organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika (HrOUG). I ove godine na konferenciji će se predstaviti više od 80 predavanja, Oracle Groundbreakers Tour i 20 Oracle ACE predavača, a očekuje se oko 400 sudionika.

Želja organizatora je predstaviti niz raznolikih tema zanimljivih širokom krugu sudionika te potaknuti kvalitetnu razmjenu iskustava, kao i čvršće povezivanje hrvatske IT/poslovne zajednice koja dijeli slične interese. Zanimljivost je da će konferenciju posjetiti kolege iz drugih lokalnih i regionalnih udruga i meetup grupa povezanih s primjenom tehnologija u poslovanju, a dio njih održat će i zanimljiva predavanja.

Organizatori su pripremili četiri vrhunska keynote predavanja. Prvi keynote će biti izuzetno zanimljivo predavanje Future of Humankind and of the Universe znanstvenika dr. Ivice Puljka u okviru otvaranja konferencije u utorak. Ostala keynote će se održati svakog dana po jedno, a to su: Stress Driven Development, and How to Avoid It – Dmitry Vinnik, The Basics of Machine Learning – Heli Helskyaho i What is New in the Relational Database World – Julian Dontcheff.

U programu ove godine HrOUG će ugostiti šest vrhunskih predavača iz Oracle ACE programa u okviru Oracle Groundbreaking Toura, koji će u srijedu održati aktualna predavanja (za DBA, developere i managere) upoznajući sudionike sa najvažnijim novitetima s ovogodišnjeg Oracle Open Worlda koji će se održati mjesec dana prije. Osim toga, sudionici će imati priliku čuti neke od ponajboljih govornika iz Oracle okruženja, a to su svakako Oracle ACE direktori, kojih ove godine dolazi čak deset, a osim njih, svoj dolazak je potvrdilo još desetak predavača sa statusom Oracle ACE i Oracle ACE Associate, jedan Oracle ACE Alumni. Sudionici će imati prilike čuti novosti i moći postaviti pitanje Oracle Product Managerima koji su poznati po tome koliko znaju o produktima koje pokrivaju i mogu odgovoriti i na najzahtjevnija pitanja. Naravno, osim navedenih predavača na konferenciji će predavanja održati i cijeli niz vrhunskih predavača iz Hrvatske i regije.

Prestavnici HUJAK-a će posjetiti konferenciju te održati predavanje
Software Development in Java – Today and Tomorrow.

Vidimo se u Rovinju!

Kratki promo video konferencije i lokacije

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: