Konferencija – .debug – 12.-13.12. u Zagrebu

HUJAK-ovi kolege i dugodišnji partneri iz časopisa Bug i Mreža, zajedno s generalnim pokroviteljem Hrvatskim Telekomom i suorganizatorom Algebrom, organiziraju novu zanimljivu developersku konferenciju .debug, koja će se održati 12. i 13. prosinca 2019. u Algebra Labu u Zagrebu. Na konferenciji će sudjelovati i mnoge poznate kompanije, kao što su FIVE, CROZ, Infoart, Infobip, Microblink, Tricoder, Zagrebačka banka, Nanobit, Span, Photomath, Addiko banka, Amodo, PBZ, GlobalLogic i Erste banka, od kojih su neke dugogodišnji članovi i prijatelji HUJAK-a.

86e4e756b0ac4f02900ce20feaa064dc

U dva dana i tri tracka na konferenciji će biti čak 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, a organizatori očekuju 600 sudionika. Sudionici će biti u prilici obići i „Advent na .debugu“ – veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati – kroz blagdanske zalogaje i gutljaje – u upoznavanju i druženju s kolegama developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice. Osim toga, dan prije početka održat će se i tri radionice.

Više o konferenciji možete naći na  webu konferencije .debug, a ulaznice su već dostupne u prodaji sa značajnim popustom za studente. Za članove HUJAK-a organizatori konferencije .debug osigurali su dodatni popust, ako ste zainteresirani javite nam se putem društvenih mreža ili na mail info(at)hujak.hr.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: