Konferencija droidcon – 27.-29.4. u Zagrebu

2016_droidcon_banner_280x280_v2-01U Zagrebu će se 27.4. (pre-conf Hackathon day), te 28. i 29.4. održati drugi po redu droidcon Zagreb – Android konferencija koju organiziraju partneri HUJAK-a, na kojoj naši članovi HUJAK-a imaju dodatni popust na ulaznice s posebnim promo kodom (vidi niže).

droidcon Zagreb dio je globalnih droidcon konferencija koje se u svijetu održavaju od 2009. godine s idejom promicanja Android platforme, o čemu smo već i prije pisali ovdje i ovdje.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha prve konferencije, droidcon Global odlučio da će upravo droidcon Zagreb u budućnosti biti jedini droidcon u cijeloj regiji te kao takav predstavljati jednu od najvažnijih mobile konferencija sjeveroistočne Europe.

droidcon_web_banner_728x90

Na ovogodišnjem izdanju droidcona očekuje se preko 500 posjetitelja i 40ak govornika iz cijelog svijeta. Lista potvrđenih govornika izgleda impresivno, a čine je predavači iz globalnih i domaćih tvrtki poput Sony, Groupon, BlablaCar, Shazam, Jetbrains, Spotify, Gradle, Infinum, Five, UX Passion, Undabot, troido i mnogi drugi.

Keynote predavanja održat će Wojtek Kaliciński iz Googla koji će predstaviti novi Android N, te Erik Hellman čiji su blogovi i knjiga „Android Programming: Pushing the limits” osnovna  literatura svakog Androidaša. Više informacija o line-upu ovdje.

Konferencija će također imati i izložbeni dio u kojem će tvrtke predstavljati svoj rad i inovativna rješenja, pa će tako biti predstavljena i konferencija JavaCro’16 od strane HUJAK-a.

Članovi HUJAKa imaju ekskluzivnu mogućnost kupiti standardnu kotizaciju uz 10% popusta ukoliko iskoriste promo kod  HUJAK2DROIDCONZG.

Ne propustite biti dio droidcon Zagreba jer BIT ĆE MRAK!

2016_droidcon_banner-01

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: