Konferencija droidcon – 27.-29.4. u Zagrebu

logo_droidcondroidcon je niz globalnih konferencija koje se fokusiraju na inovacije i najbitnije novosti iz Android svijeta. Ideja droidcona je promicanje Android platforme i stvaranje globalne mreže za programere, dizajnere i tvrtke. Prve droidcon konferencije je organizirao međunarodni tim Android entuzijasta u Berlinu i Londonu 2009., a od tada se ovakav format konferencija ubrzo proširio diljem svijeta. Konferencije se danas odvijaju u 16 zemalja, a svaka od njih nudi predavanja iz različitih dijelova Android ekosustava – razvoj i primjenu mobilnih i TV rješenja, proširenu stvarnost, igre, implementaciju u automobile i još mnogo toga.

droidcon će se održati već drugi put u Hrvatskoj, i to od 27. do 29. travnja 2016. u Zagrebu. Prvi dan, 27.4., održat će se i hackathon, fok su  28. i 29.4. konferencijski dani koji će se održati u Hotelu Antunović. Niz zanimljivih predavanja predstavit će brojni predavači i više od trećine predavačica iz brojnih tvrtki, kao što su Google, Vodafone, Alter Ego, Linty Fresh, Groupon, troido, JetBrains, Gradle, Kupferwerk, Eleks, Shazam, UX Passion, upday, c4c Engineering, BlaBlaCar, Endava, Infinum, Five i Bontouch.

HUJAK je partner droidcona i organizatora troido, pa će i predstavnici HUJAK-a sudjelovati na konferenciji, a jedna od zanimljivosti koje ćemo vam otkriti je da će Wojtek Kaliciński iz Googlea predstaviti željno iščekivani Android N.droidcon_zg_banner.png

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: