10-godišnji dječak oborio rekord u polaganju Java certifikata

Ako vam treba poticaj za učenje i izlazak na Java certifikaciju, najnovija vijest iz Indije je da desetogodišnji dječak Ronil Shah iz Ahmedabada 22. rujna 2015. položio ispit za Java programerski certifikat (pretpostavljamo certifikat OCP Java SE 6, odnosno Oracle Certified Professional, Java SE 6 Programmer, čiji test sadrži oko 60 pitanja i traje uobičajeno oko 150 minuta) sa 100% točno riješenih odgovora u nepunih 18 minuta, i to u prvom pokušaju, čime je sigurno postao jedan od najpoznatijih i najmlađih članova skupa od više od 800.000 osoba koje posjeduju neki Java certifikat.381421-ronil

Već smo i dosad znali da su djeca od 10 do 14 godina iz Indije, Pakistana i Nigerije, kao što su Afsah Shafquat, njena sestra Afrah Shafquat, Suril Rakesh Shah, Dishaan Ahuja i Nyemahame Allwell Worgu rješavali testove i dobivali Java certifikate (SCJP, SCWCD, SCBCD), ali nikad u ovako rekordnom roku i sa svim potpuno točnim odgovorima.

Cijela vijest dostupna je na http://www.dnaindia.com/india/report-10-year-old-boy-cracks-java-test-in-first-attempt-record-time-2130816.

Pozdravljamo vas sve sa željom da se uskoro i vi možete pohvaliti nekim novim Java certifikatom!

A ako vam zatreba više informacija, tu je naša stranica o Java certifikaciji, kao i prezentacija koju smo održali na konferenciji JavaCro’15.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: