Vijest – CISEx izabrao novo vodstvo

cisexJučer 25.10.2013. se, prvi puta od osnutka, održala izborna skupština Udruge nezavisnih proizvođača softvera – CISEx te je izabran novi upravni odbor u kojem su Dražen Oreščanin iz Poslovne inteligencije, Nikola Dujmović iz Spana, Tomislav Car iz Infinuma, Vedran Klanac iz Ocean Medie i Tomislav Pokrajčić iz Binarie.

Prvi čovjek CISEx-a za narednih 6 mjeseci je Dražen Oreščanin, a po principu rotirajućeg predsjedništva na istom mjestu će se svakih pola godine naći jedan od preostalih članova upravnog odbora.

Inače, CISEx-a je udruga osnovana 2011. godine (op.a. nekih 10-tak mjeseci prije HUJAK-a) na inicijativu Gorana Radića koja je tada okupila 40-ak izvoznika softvera, a dosadašnji predsjednik Zoran Vujčić iz Multicoma istaknuo je kako CISEx danas ima 182 člana i stalno rastuće članstvo te stabilno poslovanje. Dosad se održalo 13 druženja članova CISEx Fridaya, 2 nastupa na velesajmu, a predstavnici CISEx-a su se dosad i 28 puta susreli s predstavnicima državne administracije kako bi unaprijedili poziciju izvoznika softvera, koji, prema podacima Astra poslovnog inženjeringa, danas zauzima 11. mjesto među hrvatskim izvoznim proizvodima, te započeli izgradnju diplomatske mreže tzv. “CISEx ambasadora”.

Vijest je prenio i ICTBusiness (s kojeg prenosimo i fotke niže) te BUG, a ovim putem čestitamo Draženu, Nikoli, Tomislavu, Vedranu i Tomislavu.

Kako su već i sad neki članovi HUJAK-a istovremeno i članovi CISEx-a, a povezanost proizvodnje i izvoza softvera je izravna, vjerujemo da postoji i veliki potencijal za suradnju naše dvije udruge, o čemu ćemo, vjerujemo, imati prilike uskoro i detaljnije izvijestiti.

Izvor fotografija http://www.ictbusiness.info/vijesti/drazen-orescanin-preuzima-cisex

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: