18. HrOUG konferencija – podsjetnik i osvježena cjelina “Java dan”

Još jednom podsjećamo da se  od 15. do 19. rujna 2013. na Crvenom otoku kod Rovinja se održava 18. godišnja HrOUG konferencija, na kojoj će se, u suorganizaciji s HUJAK-om, po treći puta održati i tematska cjelina Java dan(i).

Ovim putem vas sve pozivamo na sudjelovanje na HrOUG konferenciji, a posebno na “Java danima” u četvrtak 17.10.2013. i petak 18.10.2013., na kojima će biti i predstavnici HUJAK-a.

Raspored predavanja pogledajte u agendi, a opis svih predavanja možete vidjeti na sljedećem popisu, dok ovdje izdvajamo predavanja iz cjeline “Java dan“, raspoređena u četvrtak i petak:

HrOUG dodatno napominje:

Na 17. konferenciji u okviru Leaders Circlea moto rasprava je bio ulazak Hrvatske u EU i procjene što to donosi poduzećima u IT okruženju. Hrvatska je ušla u EU, ali sam taj ulazak nije donio poboljšanje uvjeta poslovanja. Prekratko je vrijeme za promjene međutim nema niti naznaka pozitivnih promjena. U dijelu poduzeća koji su izborili projekte i angažman na vanjskom tržištu primjećuju se određeni pozitivni trendovi. Očito je orijentacija izlaska na vanjsko tržište šansa koju treba iskoristiti. Pri tome sam ulazak u zemlje EU neće biti dovoljan već je neophodno  pojačati aktivnosti i na regionalnom nivou.

Raspravom za Okruglim stolom na temu Trend razvoja IT firmi prema EU i regiji i poslovna politika Oracle-a, namjerava se doći do realnih ocjena o budućim odnosima Oracle-a s jedne i partnera i korisnika sa druge strane. Za svaku od tema pozvani stručnjaci će uvodnim izlaganjem inicirati diskusiju. Moderator okruglog stola je Dražen Tomić iz ICT Business. Nešto više o svemu kao i imena pozvanih inicijatora rasprave pogledajte na Okrugli stol.

Još se jedan Oracle ACE Piet de Visser iz Belgije potvrdio svoj dolazak. U Keynote predavanju osvrnut će se na danas raspoložive velike mogućnosti Clouda, ali i upozoriti što je obaveza korisnika bez izvršenja kojih je upitna realizacija.

Za sve detalje oko smještaja i kotizacija pogledajte stranicu prijave i vidimo se u Rovinju!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: