Član – Perzej

Perzej d.o.o.

Naše usluge su višestruke i široke, a uključuju razvoj softvera, web dizajniranje, izrada web based programa i aplikacija te it consulting. Naše usluge temeljito su potpomognute od strane it industrije kroz standardne procese i alate ali i našu partnersku strukturu.

Uspješno surađujemo s javnim i privatnim sektorom u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva. Partnerstva temeljimo na uzajamnom povjerenju i zadovoljstvu klijenata isporučenim uslugama. Naši stručnjaci sudjeluju na razvoju i implementaciji novih ICT sustava, kao i integracijama i konsolidacijama postojećih sustava u svrhu moderniziranja poslovanja i ostvarivanja ušteda. Upoznajte nov način poslovanja.

Naša snaga temelji se na timu iskusnih i kvalificiranih stručnjaka koji unapređuju i nadopunjavaju zahtjeve korisnika. Usmjereni smo ka razvoju visokokvalitetnih “Open Source” usluga u svakom aspektu razvoju – od početnog kontakta s korisnikom, do poslije razvojne podrške.

Kreiranje i implementacija složenih poslovnih rješenja s ciljem olakšavanja poslovanja svakog malog ili srednjeg poduzeća. Programska rješenja bazirana na web based način s posebno prilagođenim modulima i s kompletnom uslugom IT rješenja.

Zadovoljstvo korisnika nam je na prvom mjestu. U koncepciji razvoja svojih programskih proizvoda pridajemo jednako veliku pažnju funkcionalnosti konačnog proizvoda, kao i korištenju modernih i otvorenih tehnologija.

Kvalitetno održavanje sustava igra veliku ulogu u njegovoj dugoročnosti. Zadovoljan djelatnik je produktivan djelatnik – osigurajte Vašu produktivnost.

Izniman naglasak u poslovanju pridajemo omogućavanjem što jednostavnije i kvalitetnije komunikacije s klijentima. Po potrebi odlazimo do korisnika, ali podršku pružamo i udaljenim putem.

Kontakt

Koste Racina 12, HR-10000 Zagreb
www.perzejit.hr

Ivica Čardić

Direktor

+385 (0)1 6521 398
www.perzejit.hr/kontakt.html

Proizvodi i usluge

  • Izrada web stranica – Koristimo gotova i vlastita rješenja, Smještaj web stranica na naš server, Održavanje i nadzor
  • Sistemsko upravljanje i sigurnost – Planiranje poslova poslužitelja, Briga i nadzor hardvera poslužitelja, Briga i nadzor o operacijskom sustavu poslužitelja, Briga i nadzor korisnika na poslužitelju, Briga i nadzor arhiviranja poslužitelja (backup)
  • Projektiranje mreža – Bakreni parični kabeli, Svjetlovodni kabeli, UTP/FTP, Briga i nadzor korisnika na poslužitelju, Briga i nadzor arhiviranja poslužitelja (backup)
%d blogeri kao ovaj: