Novi član HUJAK-a – FINA

Još jedan novi član u HUJAK-u – pridružila nam se Financijska agencija (FINA) 🙂

FINAFinancijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području financijskog posredovanja. Nacionalna pokrivenost, informatički sustav prokušan na najzahtjevnijim poslovima od nacionalne važnosti te visoka profesionalna razina stručnih timova omogućuju pripremu i provedbu različitih projekata, od jednostavnih financijskih transakcija do najsofisticiranijih poslova u elektroničkom poslovanju.

Sektor informatike Fine čini više od dvjesto stručnjaka koji pokrivaju široko područje informatičkih znanja i različitih tehnologija koje su u IT svijetu rijetko obuhvaćene na jednom mjestu. IT stručnjaci Fine svojim znanjem i stečenim certifikatima nude kompletnu uslugu koja obuhvaća savjetodavne usluge pri osmišljavanju informatičkog sustava, razvoj informatičkog sustava, održavanje i podršku za sva unaprjeđenja. Pri tome podržava i brine se za sve tehnološke domene: mrežne tehnologije, poslužitelje, sistemski softver, razvoj softvera po narudžbi, procese podrške, sigurnost i sl.

Uz znanje, IT stručnjaci Fine posjeduju i veliko radno iskustvo koje su stekli godinama radeći na strateški važnim projektima i servisima Fine za državu i razne poslovne subjekte te uspješno odgo-varajući raznim poslovnim zahtjevima, regulativama i rokovima. U svojoj dugogodišnjoj tradiciji, razvili su informatičke sustave za podršku sljedećim poslovnim servisima: Platni promet, Nacionalni klirinški sustav (NKS), REGOS, Sustav državne riznice, Prisilna naplata osnova za plaćanje, Registar zaposlenika, Registar koncesija, Registar godišnjih financij-skih izvješća (RGFI), Plavi dizel, eMirovinsko, Upisnik založnih prava. Fina je razvila i vlastita rješenja informatičkih sustava kao što su: e-Račun, e-Plaćanje, Web e-Pot-pis, PKI servisi…

Sektor informatike Fine napravio je značajne korake za uključivanje na međunarodno tržište te planira proširenje aktivnosti i uključivanje u nove projekte (samostalno i u suradnji s partnerima) na domaćoj i međunarodnoj razini.

Ovim putem im još jednom želimo dobrodošlicu u HUJAK!

Podsjećamo sve članove (fizičke i pravne osobe) da mogu istaknuti na svom webu ili promo materijalu oznaku člana HUJAK-a s poveznicom (linkom) na www.hujak.hr.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: