Održan Oracle Day 2013, a HUJAK i HrOUG najavili konferenciju JavaCro ’13

Kao što smo i najavili 10. travnja 2013. u zagrebačkom Hypo centru održao se sedmi Oracle Day 2013 pod sloganom Your Vision, Engineered.

Konferencija Oracle Day 2013 je ponovno okupila više od 500 sudionika iz hrvatskog IT-a i inozemstva. Konferenciju je otvorio Marin Tadić, generalni direktor Oracle Hrvatska. Nakon njega su slijedili Jean Claude Michaca (Vice President, Engineered Systems, Oracle) koji je govorio pojednostavljenju IT-a kroz nezaobilazne teme kao što su Cloud, Big Data, Mobile and Social, te Robert Golubeff (Market Development Manager CEE  Intel) s osvrtom na moderne datacentre. Prvi dio je završio okruglim stolom koji se (opet) većinom bavio temama javne uprave i integracije procesa, ali i problematikom izvoza te regionalnog i EU tržišta.

Nakon toga uslijedio je niz predavanja od Oracle partnera i korisnika, uključivo Acroni, Combis, Intesa Sanpaolo Card, IN2, Multicom, MUP, NEOS, Siemens, T-HT i Zagrebačku banku. Izdvojili bi predavanje “Pametna granica” Nebojše Kirigina (pomoćnika ministra unutarnjih poslova) o Nacionalnom informacijskom sustavu upravljanja granicom koji će omogućiti optičko čitanje putnih isprava, registarskih tablica i otisaka prstiju, te interoperabilnost s raznim drugim sustavima, kao i predavanje “Od Zaba to ExaZaba – (r)evolucija BI sustava” Mirka Talajića iz Zagrebačke banke.

HUJAK i HrOUG su uspješno najavili konferenciju JavaCro ’13 te donosimo i sliku.

Oracle Day 2013

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: