Najava – inicijalni sastanak TVZ Student Java User Group 12. travnja

U petak 12.04.2013. u 12:00 održat će se inicijalni sastanak TVZ-ove studentske Java grupe (TVZ Student Java User Group) u dvorani 1023 na lokaciji Konavoska 2.

Grupa je osnovana s ciljem umrežavanja studenta istih interesa, informiranja o novostima u Java svijetu, pružanja dodatnih iskustva i znanja kroz predavanja o Javi, te povezivanja studenata s potencijalnim poslodavcima. Na sastancima Java User Grupe studenti će ima priliku upoznati nove ljude, naučiti nešto novo i uz učenje i druženje pokrenuti neki novi projekt.

U petak će o primjeni Java tehnologija u poslovnom okruženju, te traženim znanjima i vještinama na hrvatskom tržištu rada kao gost-mentor govoriti Duško Vukmanović iz tvrtke Oracle Hrvatska, a Branko
Mihaljević kao predsjednik Hrvatske udruge Java korisnika (HUJAK) dati će svoj doprinos osobnim i grupnim iskustvom ove ugledne profesionalne organizacije Java programera.

Pozivaju sve studente koji mogu i žele dati svoj osobni doprinos grupi, kako bi uz nesumnjiv osobni interes što bezbolnije i brže ušli u profesionalne vode Java programiranja. Stoga, studenti i ostali, dođite u što većem broju čujte iskusne profesionalce (i profesore) i usmjerite svoju karijeru u Java svijet!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: