Naši članovi – FIYU Roadshow (Serengeti)

Prenosimo najavu radionice brzo programiranja našeg člana, tvrtke Serengeti:

FIYU Roadshow: Hands-on experience brzog programiranja

Radionice za senior Angular eksperte koji žele vidjeti kako skratiti vrijeme razvoja aplikacije

Tvrtka Serengeti, koja je napravila prvo hrvatsko rješenje za brzi razvoj aplikacija, priprema jedinstveni koncept radionica na kojima će sudionici u samo dva sata razviti aplikaciju spremnu za korištenje, a sve na FIYU PaaS. Podsjetimo se, FIYU je RAD rješenje lansirano na tržište 2021. godine koje su prvo implementirali interno, a zatim su dobili i prve klijente u SAD-u.

Kako je najbolji način za upoznati novi proizvod tako da radite s njim, Serengeti priprema FIYU Roadshow koji će održati u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, Sarajevu i Beogradu. Radionica je namijenjena senior Frontend Angular developerima koji su upoznati s Angular Frameworkom i imaju najmanje 3 godine iskustva u radu s njim. Dodano, polaznici radionice moraju poznavati Java Backend i principe reaktivnog programiranja.  

Polaznici će na kraju dvosatne radionice imati web aplikaciju koja je riješila konkretan poslovni slučaj i koja je spremna za korištenje i/ili za daljnji razvoj. Na radionici će se raditi na razvoju aplikacije koja osobama s oštećenim sluhom pomaže u komunikaciji, a Serengeti će polaznicima osigurati računala. FIYU, kao PaaS, ima pred instalirane module i okruženje za razvoj aplikacija čime značajno skraćuje vrijeme razvoja, a polaznici će na radionici vidjeti kako to funkcionira u stvarnom životu. Tako će za vrijeme radionice, koja traje dva sata, razviti elemente aplikacije na koje se inače potroši i do nekoliko mjeseci razvoja. Drugim riječima, na licu mjesta će se vidjeti koje su prednosti FIYU platforme i zašto značajno skraćuje vrijeme razvoja, a time i troškove.

Radionice će voditi Saša Ivičević, Direktor internog razvoja Serengetija i voditelj razvoja FIYU platforme te Luka Jerković, Senior frontend developer. Za najavu Roadshowa, Serengeti je snimio i video u kojem Saša Ivičević detaljnije predstavlja FIYU PaaS, a koji možete pogledati niže.

Prva radionica održava se u Zagrebu, a više detalja možete pronaći na FIYU Roadshow web stranici.

Komentari su isključeni.