Posao – Neoinfo traži Java inženjere

NeoinfoPrenosimo oglas za posao našeg člana tvrtke Neoinfo:

Da, ovo je oglas samo za najhrabrije razvojne inženjer(k)e!

Usudiš se razvijati ozbiljne poslovne sustave, npr. sustave za pretraživanje dokumenata u osiguravajućem društvu, sustave za međugranični prijenos električne energije te sustave za milijune bankovnih transakcija i telefonskih poziva? Mi idemo tipkovnicom tamo gdje drugi ne žele kročiti nogom!

Ponovno smo u potrazi za novim koleg(ic)ama, koji će doprinijeti našem timu svojim iskustvom i entuzijazmom za novim projektima. Tražimo osobe koje su, kao i mi, motivirane novim izazovima i radom na višestrukim projektima s različitim korisnicima te koji će u tome pronaći priliku za osobni rast i razvoj:

Inženjer za razvoj poslovnog softvera u Javi (m/ž)

Tražimo razvojne inženjer(k)e za rad na razvoju poslovnih softvera u Javi. Glavni zadaci uključuju razvoj složenih informacijskih sustava za poslovne klijente (enterprise software development), dizajn arhitekture rješenja, konfiguraciju, implementaciju specifičnih zahtjeva klijenata, analizu i rješavanje prijavljenih problema klijenata, testiranje i održavanje te kontakt s klijentima i partnerima. Radi se na vlastitim projektima tvrtke i na projektima naših partnera.

Imaš diplomu FER-a ili srodnog fakulteta ili uskoro završavaš fakultet? Imaš od 1 do 5 godina iskustva u Java tehnologijama? Imaš iskustva na projektima razvoja aplikacija i dizajna novih funkcionalnosti? Želiš se razvijati i steći novo iskustvo u kvalitetnoj IT tvrtki? Voliš programirati i uživaš u rješavanju problema? Usmjeren(a) si na kvalitetu i postizanje ciljeva, samostalan(a) i proaktivan(a)? Imaš razvijen timski duh?

Ako je tvoj odgovor Da na većinu ovih pitanja, pogledaj što možeš dobiti kod nas: opuštenu radnu atmosferu, kompetitivna primanja, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost razvoja i napredovanja, mogućnost kontinuiranog učenja na poslu, stručne edukacije i certifikate, rad u timu mladih IT stručnjaka s višegodišnjim iskustvom. Naravno, nudimo i ostale benefite poput sjajnog ureda, regresa i božićnice, besplatne kave, zajedničkih druženja i timbildinga…

Ako si dovoljno hrabar(a) da se pridružiš našem timu, pošalji nam svoj životopis s kratkim opisom projekata na kojima si radio(la) na posao@neoinfo.hr do 5.9.2016.

O nama: Neoinfo je tvrtka osnovana 2006. godine te u zadnjih nekoliko godina bilježimo postojan rast. Specijalizirani smo za razvoj integriranih poslovnih rješenja po narudžbi klijenata. Dugogodišnjim radom u raznim tehnologijama i raznim domenama za klijente iz više industrija razvili smo fleksibilnost tima stručnjaka, koji je spreman na sve izazove. Radimo s klijentima od početka do kraja, od razvoja, upotrebe i savjetovanja do dorada. Usmjerenost na kvalitetu i osobna odgovornost svakog člana tima za ono što će se isporučiti klijentu doveli su nas do niza zadovoljnih klijenata, koji nas svojom preporukom dovode do novih i uvijek sve zanimljivijih projekata.

Saznaj više o tome što radimo i posjeti nas na www.neoinfo.hr.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: