Konferencija Javantura v3 (subota, 20.2.) – ulaznice dostupne još samo 2 dana

Konferencija Javantura v3 održat će se 20.2.2016. u Zagrebu

Javantura v3 header 720x180

U subotu 20. veljače HUJAK organizira treću međunarodnu konferenciju Java zajednice Javantura v3 koja će se održati u hotelu International, Miramarska 24 u Zagrebu. Očekujemo nešto manje od 300 sudionika, a više o konferenciji možete naći na stranici Javantura.com. Objavljeno je 23 predavanja (detalji niže) od više od 20 predavača, kao i cjelodnevni raspored u dvije dvorane, a ulaznice su još samo 2 dana dostupne u prodaji, uz popust za članove HUJAK-a.

Javantura v2 - dvorana A_1 851x315

Ulaznice za konferenciju Javantura v3 dostupne još samo 2 dana!

Već treći put, odnosno sedmi ako brojimo i vrlo uspješne konferencije JavaCro , ove subote u Zagrebu ćemo predstaviti 23 kvalitetna predavanja u vezi Jave i srodnih tehnologija, većinom od predavača iz Hrvatske, a i nekih od značajnijih stranih predavača iz Java područja. Raspored predavanja obuhvaća cjielu subotu od 9h do 18h (ručak uključen), a većina predavanja, koje abecedno donosimo u nastavku, će biti na engleskom jeziku:

Predlažemo da ulaznice rezervirate čim prije jer brzo nestaju, a registracija je moguća do 18.2. u ponoć, dok članovi HUJAK-a imaju dodatni popust! Ovim putem željeli bismo se zahvaliti i sponzorima konferencije Javantura, a to su: Asseco SEE kao Gold sponzor, MIPS kao Silver sponzor i RIT Croatia kao edukacijski sponzor te časopisu Mreža kao medijskom sponzoru. Za sva pitanja slobodno se obratite na javantura@hujak.hr.

Neka Javantura v3 započne!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: