Konferencija Javantura v3 – veljača 2016, Zagreb – poziv predavačima

Konferencija Javantura v3 održat će se 19. i 20.02.2016. u Zagrebu

Javantura v3 header 720x180

Hrvatska udruga Java korisnika – HUJAK organizira konferenciju Javantura v3 Zagreb 2016 – treću međunarodnu Java konferenciju u Zagrebu, čiji će se glavni konferencijski dan održati u subotu 20. veljače 2016. u Zagrebu, gdje očekujemo više od 250 sudionika, a više o konferenciji možete naći na stranici Javantura.com.

Poziv predavačima je otvoren do 20. prosinca!

Javantura v2 - dvorana A_1 851x315

Već treći put u zadnje dvije godine, odnosno čak sedmi ako brojimo i vrlo uspješnu seriju konferencija JavaCro, u veljači 2016. namjeravamo predstaviti niz kvalitetnih predavanja u vezi Jave i srodnih tehnologija, većinom od predavača iz Hrvatske i regije, a i nekih od značajnijih stranih predavača iz Java područja.

Vama i Vašim kolegama pruža se izuzetna prilika da nam se pridružite te kao predavač predstavite svoju temu i ostvarenja pred sudionicima konferencije – developerima, razvojnim inženjerima, softverskim arhitektima, konzultantima, voditeljima, donositeljima odluka, korisnicima, edukatorima, studentima, partnerima, pokroviteljima i predstavnicima medija.

Ovim putem pozivamo sve predavače da prijave predavanja do 6. prosinca 2015., a detalje i uvjete prijave možete vidjeti na stranici Call for Speakers. Stranice su na engleskom zbog međunarodnog karaktera konferencije, a službeni jezici konferencije su engleski i hrvatski, no predlažemo da, ako je moguće, svoje predavanje prijavite i održite na engleskom jeziku.

Predložena područja tema predavanja su:

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Web and Mobile Development
  • Methodologies and Tools
  • Trends, Future, and Community
  • Innovative Products and Creative Services – Projects, Experiences, and Solutions

Informacije o registraciji sudionika, program i ostalo bit će objavljeno na stranici konferencije Javantura u prosincu i siječnju.

Srdačno Vas sve pozdravljamo i nadamo se da se vidimo u veljači.

Neka Javantura v3 započne!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: