Praktična radionica tri Agile toolseta: RTC – TFS – Jira

Naši dragi kolege i prijatelji iz udruge Agile CroatiaAgile Croatia new organiziraju radionicu na kojoj će aktivni korisnici pokazati kako se upravlja Scrum baziranim razvojem kroz popularne alate tri proizvođača. U sva tri slučaja radi se o kompletnom Application Lifecycle Management proizvodu (ALM).

Navode kako ne preferiraju niti jedan od ova tri alata, niti je prezentacija organizirana u suradnji s njihovim proizvođačima. već su jednostavno htjeli omogućiti da na nepristran način dobijete direktan pogled u korištenje najpopularnijih ALM-ova sa podrškom za Scrum i to direktno od njihovih aktivnih korisnika.

Termin: 06.11.2014. u 18h
Lokacija: Lastovska 23, Zagreb, 5. kat (tvrtka CROZ).

Agenda:

  • Prezentacija alata
  • Jira Agile – Mladen Maravić (PBZ IT)
  • Microsoft Team Foundation Server – Luka Ferlež (King ICT)
  • IBM Rational Team Concert (Jazz) – Domagoj Madunić (AG04)
  • Diskusija uz piće i grickalice

Sva tri prezentera koristit će isti format i pokazati iste feature: upravljanje backlogom, sprint planiranje, Kanban pregled stanja, Burndown chart i ostale ključne stvari za Scrum proces. Svaki od njih imati će priliku pokazati i jedan “extra feature” za kojeg osobno misli da izdvaja taj alat od ostalih. I nije nevažno, svaki od ovih alata ima besplatnu ili vrlo jeftinu verziju za male timove.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: