CodeWeek EU – 11.-17.10.2014. – više od 40 događanja u Hrvatskoj

Od 11. do 17. listopada 2014. održava se događanje Europe Code Week čiji je cilj, kroz druženje i zabavu, približiti tehnologiju svim građanima Europe bez obzira na njihovu dob i predznanje. Događanje uključuje više od 2000 događaja koji se održavaju diljem Europe, a više informacija možete pronaći i na CodeWeek blogu te Facebook računu codeEU i Twitter računu CodeWeekEU.

Događaji su namijenjeni različitim uzrastima, od predškolaca, preko osnovnoškolaca, srednjoškolaca, studenata i odraslih, a obuhvaćaju različita područja poput osnovnih programerskih koncepata, web razvoja, razvoja aplikacija za mobitele,  rukovanje podacima i vizualizaciju, robotiku, hardver i slično.

Popis svih događaja vidljiv je na events.codeweek.eu, a mnoge naše organizacije i institucije su se također uključile s nizom predavanja i radionica te se u Hrvatskoj održava više od 40 događaja koje može pretražiti i na adresi http://events.codeweek.eu/search/?country_code=HR.

Možete primijetiti da se mnoge teme sukladne i onome što pripada u područja interesa HUJAK-a, a u događaje su uključeni i mnogi naši članovi, što izravno kroz institucije u kojima rade, a što kao pojedinci ili volonteri. Ovim putem ih sve najljepše pozdravljamo i zahvaljujemo im na sudjelovanju!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: