Konferencija Javantura v2 Zagreb 2014 – poziv predavačima

Javantura header 748x180

HUJAK i Udruženje za IT HGK organiziraju konferenciju Javantura v2 Zagreb 2014 – drugu međunarodnu Java konferenciju u Zagrebu, koja će se održati u subotu 15. studenog 2014. u dvoranama HGK u Zagrebu (Nova cesta 7, 2. kat), gdje očekujemo 250 sudionika, a više možete naći na stranici Javantura.

_HGK_izvana_5Već po drugi puta ove godine, a treći ako brojimo i vrlo uspješnu konferenciju JavaCro’14, namjeravamo odabrati i predstaviti Vam niz kvalitetnih predavanja predavača iz Hrvatske i regije te pokušati dovesti i neke od značajnijih stranih predavača iz Java područja.

Poziv predavačima je otvoren do 19. listopada 2014.

Vama i Vašim kolegama pruža se izuzetna prilika da nam se pridružite te kao predavač predstavite svoju temu i ostvarenja pred sudionicima konferencije – razvojnim inženjerima, arhitektima, konzultantima, donositeljima odluka, korisnicima, edukatorima, studentima, partnerima, pokroviteljima i predstavnicima medija.

Ovim putem stoga pozivamo sve predavače da prijave svoja predavanja najkasnije do 19. listopada 2014., a detalje i uvjete prijave možete vidjeti na stranici Call for Speakers. Stranice su na engleskom zbog međunarodnog karaktera konferencije, a službeni jezici su engleski i hrvatski. Svakako predlažemo da, ako je moguće, svoje predavanje prijavite i održite na engleskom jeziku.

Predložena područja su:

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Web and Mobile Development
  • Methodologies and Tools
  • Trends and Future
  • Innovative Products and Creative Services, Projects, Experiences and Solutions

Informacije o registraciji sudionika, program i ostalo bit će uskoro objavljeno na stranicama konferencije Javantura.

I neka Javantura v2 započne!

CroDuke Indy

Komentari su isključeni.