Vaadin treninzi u 22.-26.9. u Zagrebu – značajan popust za članove HUJAK-a

Kao što smo već i najavljivali, HUJAK pomaže u predstavljanju popularnih radionica, a prve u jesenskom nizu su Vaadin treninzi u suradnji s kompanijom Vaadin, za koje smo dogovorili posebne pogodnosti (značajni popusti) za članove HUJAK-a.

Vaadin je, citiramo,“quickly popularizing Java framework for developing rich and interactive server-driven web applications, built around core Servlet and GWT technologies, and it strives to developer productivity by providing large library of components and ready made functionality that hides the hard parts of web development, allowing developers to concentrate to the real business problem at hand.

U skladu s uočenim potencijalom za održavanjem ovakvog treninga od strane Vaadina i HUJAK-a, a i temeljem vrlo uspješnih predavanja Petera Lehte iz Vaadina na konferencijama Javantura Zagreb 2014 i JavaCro’14, predložena su tri treninga koja bi se održala u rujnu u Zagrebu.

Konkretno radi se o sljedećim treninzima na engleskom, čiji opis prenosimo niže, objavljenim i na Vaadin training stranici:

  • 22.-23. rujna 2014. – Vaadin fundamentals – (2 days)
  • 24.-25. rujna 2014. – Advanced Vaadin – (2 days, prerequisite: Vaadin Fundamentals course or 2 months experience with Vaadin)
  • 26. rujna 2014. – Extending Vaadin(1 day, prerequisite: 2 months experience with Vaadin ot GWT)

Iako je early-bird već prošao, HUJAK je u mogućnosti ponuditi svojim članovima značajne pogodnosti (popuste) ako se prijave na neki od navedenih treninga. Svi sudionici treninga-radionica će dobiti i Book of Vaadin, a očekuje se da donesu svoje prijenosnike za vježbe. Dodatno, ako se radionice održe, očekujemo u tom periodu i organiziranje Vaadin meetupa u Zagrebu, gdje će svi zainteresirani biti u prilici pitati predstavnike Vaadina o svemu što ih zanima, kao i razmijeniti iskustva. A posljedica ovakvih treninga može biti i Vaadin certifikacija.

U slučaju da ste Vi ili Vaši kolege zainteresirani za navedeni trening i iskorištavanje navedenih pogodnosti, molimo da nam se čim prije, a svakako prije prijave treninga kod Vaadina, obratite na mail edukacija@hujak.hr s naznakom “Vaadin trening” kako bi Vam proslijedili informaciju o popustu, a također Vas molimo da, ako možete, proslijedite vijest o treningu kolegama.

Vaš HUJAK

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: