Posao – Serengeti traži Java programera

serengeti_300x160Prenosimo ponudu za zaposlenje Java programera tvrtke Serengeti

Serengeti traži Java programera

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki. Projektiramo, razvijamo, implementiramo i održavamo poslovne aplikacije, napredne web site-ove, mobilne aplikacije i ugradbene sustave. Usmjereni smo razvoju naprednih, složenih poslovnih aplikacija i web site-ova koji implementiraju inovativne usluge u unaprijeđuju poslovanje naših korisnika. Poslujemo u Hrvatskoj, SAD-u i zemljama zapadne Europe.

Opis posla:
Java programer je usmjeren na izvedbu softverskog rješenja što uključuje analizu korisničkih zahtjeva, dizajn arhitekture, razvoj, testiranje i pisanje dokumentacije. Nastavljajući širenje poslovanja raspisujemo natječaj za nekoliko djelatnika na radnom mjestu Java programera (m/ž).

Očekujete stimulativno okruženje i rad u dinamičnom i prijateljskom timu uz mogućnost napredovanja? Želite se stručno usavršavati i sudjelovati u novim projektima? Spremni ste preuzeti inicijativu? Odgovorni ste, kreativni i samostalni? Timski ste igrač? Volite programiranje i okrenuti ste rješavanju problema? 

Prihvatite izazov i javite nam se!

Uvjeti:Kandidat mora dobro poznavati Java programski jezik i mora tečno govoriti engleski jezik. Mora imati minimalno 2 godine programerskog iskustva u razvoju poslovnih aplikacija u Java tehnologijama. Mora imati iskustvo u HTML, CSS i JavaScriptu. Mora imati iskustvo u projektiranju i izradi baza podataka.

Poželjno je da u CV uključite i konkretne informacije o 3 najvažnija programerska projekta na kojima ste sudjelovali. Uključite kratak opis projekta, vašu ulogu, tehnologije koje ste koristili i trajanje projekta.

Prijaviti se možete do 09.06.2014. na adresu http://www.moj-posao.net/Posao/240283/Java-programer-mz

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: