Posao – Serengeti traži Direktora razvoja

serengeti_300x160Prenosimo ponudu za zaposlenje Direktora razvoja tvrtke Serengeti

Serengeti traži Direktora razvoja

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki. Projektiramo, razvijamo, implementiramo i održavamo poslovne aplikacije, napredne web site-ove, mobilne aplikacije i ugradbene sustave. Usmjereni smo razvoju naprednih, složenih poslovnih aplikacija i web site-ova koji implementiraju inovativne usluge u unaprijeđuju poslovanje naših korisnika. Poslujemo u Hrvatskoj, SAD-u i zemljama zapadne Europe.

Opis posla:
Direktor razvoja upravlja svim aspektima rada u odjelu razvoja koji trenutno ima oko 35 djelatnika uz kontinuirano povećanje broja djelatnika. U odjelu razvoja rade programeri, sistem administratori, voditelji projekata, testeri, analitičari i arhitekti. Direktor razvoja zapošljava djelatnike u odjelu razvoja, brine o njihovom razvoju, tehničkim kompetencijama, kvaliteti njihovog rada i njihovom zadovoljstvu, optimalnoj zauzetosti i angažmanu djelatnika na projektima, internim procesima i sl. Direktor razvoja također sudjeluje u donošenju strateških odluka tvrtke.

Želite raditi u jednoj od najbrže rastućih firmi u Hrvatskoj na izazovnim međunarodnim projektima. Očekujete stimulativno okruženje i rad u dinamičnom i prijateljski nastrojenom timu uz mogućnost napredovanja? Želite se stručno usavršavati? Spremni ste preuzeti inicijativu? Odgovorni ste, kreativni i samostalni? Timski ste igrač? Volite voditi timove i usmjereni ste rješavanju problema?

Prihvatite izazov i javite nam se!

Uvjeti:
Voditelj projekata mora imati minimalno 5 godina programerskog iskustva u Javi ili .Net-u i u razvoju poslovnih aplikacija i minimalno 2 godine iskustva u vođenju projekata razvoja poslovnih aplikacija.

Mora imati VSS, odlično znanje engleskog jezika, dobre komunikacijske vještine i sa tehničkim osobama i sa osobama koje nemaju tehnička znanja. Mora biti sposoban uspostaviti dobre međuljudske odnose, odlično poznavati cjeloviti proces razvoja softvera po Agile metodologiji, podijeliti kompletan posao u manje dijelove i održati fokus u dinamičkom okruženju, brinuti o zaposlenicima, brinuti o resursima i rokovima, rješavati probleme na kreativan i pragmatičan način, biti energična osoba sa snažnom motivacijom za izradom kvalitetnog softvera i uspostavom internih procesa, biti sposoban rješavati kompleksne organizacijske probleme.

Poželjne kvalifikacije:
Idealan kandidat ispunjava i sljedeće zahtjeve (nije uvjet):
– prijašnje iskustvo u upravljanju odjelom razvoja
– aktivno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu

Prijaviti se možete na adresu http://www.moj-posao.net/Posao/237018/Direktor-razvoja-mz

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: