Virtual JUG – najava predavanja za travanj 2014.

vJUG-logoU najavi su trenutno 2 online meetupa organiziranih od strane VirtualJUG (virtualne Java User grupe).

U najavi su sljedeći meetup-i:

  • Josh Long: “Building ‘Bootiful’ Applications with Spring Boot”  (04. travanj 2014., UTC 5 PM/EST 12 PM )
  • Kohsuke Kawaguchi: “Evolving code without breaking compatibility” (23. travanj 2014, 6PM BST / UTC 5PM  / 1PM EDT /10 AM PDT)

Josh Long inače je Spring evangelist, dok je Kohsuke Kawaguchi kreator popularnog CI servera Jenkins.

Podsjećamo, VirtualJUG-u možete pristupiti preko meetup linka!

Oglasi

Komentari su isključeni.