HUJAK na Oracle Dayu 2014 – 1. travnja u Zagrebu

U utorak, 1. travnja 2014. u kongresnom centru HypoExpo, Slavonska avenija 6, Zagreb održat će se osmi po redu Oracle Day 2014 na kojem će se predstaviti i nekoliko zanimljivih studija slučaja.

Marin Tadić, direktor Oracle Hrvatska, na najavnoj konferenciji za medije najavio je kako će na biti riječi o konvergenciji novih tehnologija, svojevrsnoj kombinaciji Cloud, Mobile, Social i Big Data rješenja. Posebno je istaknuta i fiskalizacija, koju je radio član HUJAK-a APIS IT. Inače APIS-u je to bila prva značajnija suradnja s Oracleom, a za njihova iskustva zainteresirani su i u regiji, primjerice Porezna uprava Slovenije i MUP Srbije.

Osim toga istaknuto je kako se u hrvatskom javnom sektoru stvaraju neke nove promjene koje stvaraju potrebu za IT rješenjima koja mogu pomoći smanjenju troškova, kvalitetnijim analizama, ali i većoj učinkovitosti. Tako je najavljen i prikaz uvođenja CRM-a u Vipnetu, implementacija Hyperiona u Telekomu Srbija te iskustva izvedbe sustava u zdravstvu.

Glavni govornici su Olga Rumelioti, Senior Sales Director, South & Central Europe i Thomas Hofmann, Technology Presales Manager, Engineered Systems Competency Center, Oracle CEE, a osim njih, a cijeli dnevni red možete pronaći ovdje (PDF).

Koliko smo čuli na Oracle Dayu se očekuje oko 500 ljudi., a sudjelovat će i predstavnici HUJAK-a, koji će zajedno s udrugama HrOUG i HrOpen imati izlagačko mjesto na kojem će predstaviti rad udruge i nadolazeću konferenciju JavaCro’14.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: