Virtual JUG – najava nadolazećih predavanja

vJUG-logoU najavi su trenutno 2 online meetupa organiziranih od strane VirtualJUG (virtualne Java User grupe).

U najavi su sljedeći meetup-i:

  • Stuart Marks: “Java 8 Parallel Streams Workshop” (13. ožujak 2014., UTC 5 PM/EST 1 PM/PST 10AM)
  • Josh Long: “Building ‘Bootiful’ Applications with Spring Boot”  (04. april 2014., UTC 5 PM/EST 12 PM )

Podsjećamo, VirtualJUG-u možete pristupiti preko meetup linka!

Oglasi

Komentari su isključeni.