Posao – Serengeti traži programera mobilnih aplikacija

serengeti_300x160Prenosimo ponudu za zaposlenje programera mobilnih aplikacija tvrtke Serengeti

Opis posla:
Programer mobilnih aplikacija je usmjeren na razvoj poslovnih hibridnih mobilnih aplikacija baziranih na web tehnologijama za Android i iOS što uključuje dizajn, razvoj, testiranje i pisanje dokumentacije. Nastavljajući širenje poslovanja raspisujemo natječaj za jednog djelatnika na radnom mjestu programera mobilnih aplikacija (m/ž).

Zapošljavamo više djelatnika na tri lokacije: Zagreb, Split i Osijek.

Očekujete stimulativno okruženje i rad u dinamičnom i prijateljskom timu uz mogućnost napredovanja? Želite se stručno usavršavati i sudjelovati u novim projektima? Spremni ste preuzeti inicijativu? Odgovorni ste, kreativni i samostalni? Timski ste igrač? Volite programiranje i okrenuti ste rješavanju problema? 

Prihvatite izazov i javite nam se!

Uvjeti:
Kandidat mora dobro poznavati JavaScript, HTML5 i CSS programski jezik i mora tečno govoriti engleski jezik. Mora imati barem 2 godine iskustva u razvoju hibridnih mobilnih aplikacija koristeći web tehnologije.

Idealan kandidat ispunjava sljedeće uvjete (nije uvjet):
– poznavanje Sencha Touch frameworka
– poznavanje Phone Gap -a

Poželjno je da u CV-a uključite i konkretne informacije o 3 najvažnija programerska projekta na kojima ste sudjelovali. Uključite kratak opis projekta, vašu ulogu, tehnologije koje ste koristili i trajanje projekta.

Prijaviti se možete na adresu http://www.moj-posao.net/Posao/232479/Programer-mobilnih-aplikacija-mz

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: