Posao – Serengeti traži programera

serengeti_300x160Prenosimo ponudu za zaposlenje programera tvrtke Serengeti

Serengeti traži programere

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih tvrtki u Hrvatskoj. Tvrtka projektira, razvija, implementira i održava poslovne aplikacije, ugradbene sustave, napredne web siteove i mobilne aplikacije. Usmjereni smo na razvoj naprednih, složenih poslovnih aplikacija i web siteova bogatih funkcionalnošću kojima pristupaju stotine tisuća posjetitelja u cijelom svijetu. Većina naših kupaca su velike tvrtke iz Amerike i zapadne Europe.

Opis posla:
Programer je usmjeren na izvedbu softverskog rješenja što uključuje analizu korisničkih zahtjeva, dizajn arhitekture, razvoj, testiranje i pisanje dokumentacije.

Nastavljajući širenje poslovanja raspisujemo natječaj za nekoliko djelatnika na radnom mjestu programera (m/ž).

Očekujete stimulativno okruženje i rad u dinamičnom i prijateljskom timu uz mogućnost napredovanja? Želite se stručno usavršavati i sudjelovati u novim projektima? Spremni ste preuzeti inicijativu? Odgovorni ste, kreativni i samostalni? Timski ste igrač? Volite programiranje i okrenuti ste rješavanju problema? 

Prihvatite izazov i javite nam se!

Uvjeti:
Kandidat mora poznavati .Net ili Java programski jezik i mora tečno govoriti engleski jezik.

Poželjno je da u CV-a uključite i konkretne informacije o 3 najvažnija programerska projekta na kojima ste sudjelovali. Uključite kratak opis projekta, vašu ulogu, tehnologije koje ste koristili i trajanje projekta.

Prijaviti se možete na adresu http://www.moj-posao.net/Posao/229381/Programer-mz

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: