Posao – Serengeti traži Java senior programere

serengeti_300x160Prenosimo ponudu za zaposlenje Java senior programera tvrtke Serengeti

Serengeti traži Java senior programere

Serengeti d.o.o. je jedna od najbrže rastućih tvrtki u Hrvatskoj. Tvrtka projektira, razvija, implementira i održava poslovne aplikacije, ugradbene sustave, napredne web siteove i mobilne aplikacije. Usmjereni smo na razvoj naprednih, složenih poslovnih aplikacija i web siteova bogatih funkcionalnošću kojima pristupaju stotine tisuća posjetitelja u cijelom svijetu. Većina naših kupaca su velike tvrtke iz Amerike i zapadne Europe.

Opis posla:
Java senior programer je usmjeren na izvedbu softverskog rješenja što uključuje analizu korisničkih zahtjeva, dizajn arhitekture, razvoj, testiranje i pisanje dokumentacije. Nastavljajući širenje poslovanja raspisujemo natječaj za nekoliko djelatnika na radnom mjestu Java senior programera (m/ž).

Zapošljavamo vise djelatnika na tri lokacije: Zagreb, Split i Osijek.

Očekujete stimulativno okruženje i rad u dinamičnom i prijateljskom timu uz mogućnost napredovanja? Želite se stručno usavršavati i sudjelovati u novim projektima? Spremni ste preuzeti inicijativu? Odgovorni ste, kreativni i samostalni? Timski ste igrač? Volite programiranje i okrenuti ste rješavanju problema? 

Prihvatite izazov i javite nam se!

Uvjeti:
Kandidat mora dobro poznavati Java programski jezik i mora tečno govoriti engleski jezik. Mora imati minimalno 4 godine programerskog iskustva u razvoju poslovnih aplikacija u Java tehnologijama. Mora imati iskustvo u HTML, CSS i JavaScriptu. Mora imati iskustvo u projektiranju i izradi baza podataka.

Poželjno je da u CV-a uključite i konkretne informacije o 3 najvažnija programerska projekta na kojima ste sudjelovali. Uključite kratak opis projekta, vašu ulogu, tehnologije koje ste koristili i trajanje projekta.

Prijaviti se možete na adresu http://www.moj-posao.net/Posao/227239/Net-ili-Java-senior-programer-mz/.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: