Poziv sponzorima – WebCamp Zagreb 2013

webcampPrenosimo poruku organizacijskog odbora konferencije WebCamp Zagreb

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na WebCamp Zagreb 2013, jednodnevnu konferenciju posvećenu web programerima, koja će se održati 26. listopada 2013. u Zagrebu.

WebCamp Zagreb prvi put se održao u listopadu prošle godine u organizaciji korisničkih zajednica Code@Six, FrontmanHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska i ZgPHP dok se ove godine organizacijskom timu pridružuju Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb.

Posebnost konferencije WebCamp leži upravo u činjenici da ju je pokrenula zajednica, te potaknuti uspjehom prošlogodišnje konferencije, koja je okupila više od 230 posjetitelja, najavljujemo još kvalitetniji program.

Naša želja je ponovno okupiti najbolje ljude iz Hrvatske i regije na jednom mjestu te potaknuti kvalitetniju razmjenu iskustva i povezivanje IT zajednice koja dijeli slične interese.

Korisničke zajednice donose sudionicima priliku poslušati raznolike teme zanimljive velikom krugu programera koji se bave razvojem web stranica i servisa, neovisno o programerskom jeziku ili platformi koju koriste, te vas stoga pozivamo da nam se pridružite.

Prilika za vašu priču…

Sponzorskim sudjelovanjem na konferenciji WebCamp Zagreb nudi vam se izuzetna prilika da prezentirate i promovirate sebe i svoju tvrtku, proizvode i usluge pred brojnim sudionicima. Predvidjeli smo zanimljive sponzorske pakete koji će vam omogućiti da pronađete optimalan način svog sudjelovanja na ovoj konferenciji.

Pozivamo vas da nam se, kao sponzor, pridružite na konferenciji WebCamp Zagreb 2013!

Za sve dodatne informacije o sponzorskim paketima obratite se na sponzori@webcampzg.org.

Više o WebCamp konferenciji doznajte na službenoj stranici konferencije webcampzg.org.

Srdačan pozdrav,
WebCamp Zagreb tim

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: