Poziv predavačima/cama i ulaznice za konferenciju WebCamp Zagreb 2013

webcampPrenosimo poziv predavačima/cama konferenciju za konferenciju WebCamp Zagreb 2013 koju HUJAK organizira zajedno s još 7 korisničkih grupa.

Drage kolegice i kolege,

već danas imate priliku prijaviti predavanje za WebCamp Zagreb kako bi 26. listopada sudjelovali kao predavači na jednodnevnoj konferenciji koja se održava u Zagrebu.

Prve ulaznice za konferenciju posvećenu web programerima i programerkama, u organizaciji osam korisničkih grupa, podijeljene su u svega sat vremena dok će novi set ulaznica biti pušten u srijedu, 28. kolovoza, u 9 sati putem sustava Entrio. Ulaz na konferenciju je i ove godine 0 kn uz prethodnu rezervaciju.

Uvjet za odabir predavanja za WebCamp Zagreb 2013 je izrazito tehnička tema vezana uz razvoj web stranica i aplikacija ili predstavljanje specifičnih tehnologija. Izbor tema je širok te može biti vezan uz arhitekturu aplikacija do alata za razvoj, izrade web stranica za mobilne uređaje ili testiranje aplikacija.

Prijava predavača moguća je do 9. rujna dok će konačan raspored  predavanja, koja će se odvijati u dva paralelna smjera, biti objavljen 16. rujna na redizajniranom portalu konferencije koji potpisuje tvrtka Trikoder.

WebCamp je izvrsna prilika za povezivanje s kolegama iz zajednice te prilika za čuti zanimljiva iskustva ljudi koji rade na sjajnim projektima. Konferencija se odvija u organizaciji osam korisničkih grupa – Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska, ZgPHP, Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb – čiji se predstavnici nalaze u stručnom žiriju koji će odlučiti o konačnom rasporedu predavanja. Hrvatska gospodarska komora partner je konferencije WebCamp Zagreb.

Više informacija o konferenciji te procesu prijave predavanje možete potražiti na službenim stranicama www.webcampzg.org.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: