Najava i video snimke predavanja – WebCamp Zagreb

Kao što smo već najavljivali, a o ćemu će više biti i u sljedećim tjednima, približava nam se i ovogodišnji WebCamp Zagreb 2013, jednodnevna konferencija posvećena web programerima koja će se održati 26. listopada 2013. u Zagrebu,

Inače, za one koji ne znaju, WebCamp Zagreb prvi put se održao u listopadu 2012. u organizaciji korisničkih zajednica Code@Six, FrontmenHr, FutureDEV, HUJAK, Python Hrvatska i ZgPHP, dok se ove godine organizacijskom timu pridružuju Girl Geek Dinners Hrvatska i Javascript Zagreb.

Posebnost konferencije WebCamp leži upravo u činjenici da ju je pokrenula zajednica, a potaknuta uspjehom prošlogodišnje konferencije, koja je okupila više od 230 posjetitelja, najavljuje još kvalitetniji program. Želja je ponovno okupiti najbolje ljude iz Hrvatske i regije na jednom mjestu te potaknuti kvalitetniju razmjenu iskustva i povezivanje IT zajednice koja dijeli slične interese. Korisničke zajednice donose sudionicima priliku poslušati raznolike teme zanimljive velikom krugu programera koji se bave razvojem web stranica i servisa, neovisno o programerskom jeziku ili platformi koju koriste.

Ovim putem još jednom podsjećamo na snimke svih prošlogodišnjih predavanja (hvala KSET-u):

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: