Održana konferencija Agile Adria – HUJAK i HrOUG prisustvovali i predstavili konferenciju JavaCro ’13

agileadriaOve godine se konferencija Agile Adria (www.agileadria.com) prvi put održala samostalno, 22. i 23. travnja u Tuheljskim toplicama u organizaciji udruge Agile Croatia (www.agile.hr), partnerske udruge HUJAK-a.

U dva dana okupio se impresivan broj stranih gostiju sa zanimljivim temama, a na početku nas je “iznenadio” Ćiro Blažević koji je bio pozvan da otvori konferenciju predavanjem “Čarolija motivacije momčadi”. U svom originalnom stilu uz mnogo humora ispričao je dijelove svojeg životnog iskustva o motivaciji u timu i podijelio niz savjeta, među kojima je istaknuo faktore uspjeha: talent, motivacija, karakter, inteligencija, rad, ambijent i sreća.

Konferenciju je službeno otvorio poznati Mitch Lacey, a u nastavku smo imali smo prilike čuti niz zanimljivih predavanja od stručnjaka kao što su Pawel Brodzinski, Christian Hassa, Henri Krivoja, Steve Freeman, Andrea Provaglio, Phil Calçado, Marijana Raos Jukić i Marko Keba. Drugi dan su uslijedila predavanja Gojka Adžića, Paula Goddarda, Christiana Hassa, Hakana Forssa, Ratka Mutavdžića, Mitje Mavsara, Voranca Kutnika, Andrea Tomasinija te Jona Jaggera. Više o konferenciji, programu i predavačima dostupno je na agileadria.com.

Na konferenciji su bili prisutni i predstavnici HUJAK-a i HrOUG-a, koji su, osim što su ostvarili niz kontakata te čuli niz zanimljivih predavanja, prikladno na izložbenom prostoru predstavili i nadolazeću konferenciju JavaCro ’13. Koliko vidimo preporuka za lokaciju i prostor konferencije kolegama iz Agile Croatia bila je pun pogodak, a u nastavku slijedi i nekoliko slika.

Komentari su isključeni.