Novi članovi HUJAK-a – KING ICT i Infobip

Prošli tjedan se HUJAK povećao za dva velika člana KING ICT i Infobip. 🙂

KING ICT_logoKING ICT vodeći je regionalni sistem integrator, osnovan još 1998. godine, kao jedna od članica M SAN Grupacije. Tvrtka je počela kao distributer računala i računalne opreme, da bi tijekom godina prerasla u vodećeg regionalnog sistem integratora, koji svojim korisnicima nudi cjelovita informatička i poslovna rješenja, od usluga savjetovanja, oblikovanja, razvoja, izgradnje, upravljanja, poboljšanja i održavanja informacijsko-komunikacijskih sustava do edukacije za njihovo korištenje. Nakon pozicioniranja kao vodeći sistem integrator u Hrvatskoj, od 2006. godine šire poslovanje u regiju – otvoraju ured u Sarajevu, a potom 2007. u Beogradu i 2008. godine u Skopju.

InfobipInfobip d.o.o. je prva hrvatska tvrtka iz ICT sektora specijalizirana za interoperabilnost dostave SMS poruka, dostavljanje i naplatu SMS komunikacije u velikim količinama, pružajući usluge u preko 150 zemalja. Infobip proizvodi ICT sustave za telekomunikacijske operatere, a posebno se ističe u segmentu sustava za slanje SMS i MMS poruka. Naime, kompanija je jedan od svega nekoliko svjetskih proizvođača koji su ponudili takva rješenja u “cloudu”, čime se korisnicima omogućuje da sve podatke iz jednog uređaja slobodno koriste na drugim povezanim uređajima. Danas Infobip ima urede u Hrvatskoj (Pula i Zagreb), Bosni i Hercegovini i Srbiji, te Argentini, Australiji, Brazilu, Italiji, Južnojafričkoj Republici, Kanada, Keniji, Kolumbiji, Lagosu, Malaziji, Pojskoj, Rusiji, Turskoj, UAE i Vijetnamu.

Ovim putem im još jednom želimo dobrodošlicu u HUJAK!

Podsjećamo sve članove (fizičke i pravne osobe) da mogu istaknuti na svom webu ili promo materijalu oznaku člana HUJAK-a s poveznicom (linkom) na www.hujak.hr.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: