Član – Infobip

InfobipInfobip d.o.o.

Infobip d.o.o. je prva hrvatska tvrtka iz ICT sektora specijalizirana za interoperabilnost dostave SMS poruka, dostavljanje i naplatu SMS komunikacije u velikim količinama, pružajući usluge u preko 150 zemalja. Djelatnici Infobipa su iskusni, dinamični individualci koji dijele strast za tehnologijom i prate suvremene informatičke tehnologije te se kontinuirano usavršavaju i napreduju.

Infobip proizvodi ICT sustave za telekomunikacijske operatere, a posebno se ističe u segmentu sustava za slanje SMS i MMS poruka. Naime, kompanija je jedan od svega nekoliko svjetskih proizvođača koji su ponudili takva rješenja u “cloudu”, čime se korisnicima omogućuje da sve podatke iz jednog uređaja slobodno koriste na drugim povezanim uređajima. Brend je nazvan Mobile Services Cloud.

U Infobipu ističu da je Sustav Mobile Services Cloud tehnološki nezavisan što olakšava integraciju u sve složenija tehnološka okruženja na kojima operateri grade svoje mreže. Prema podacima kompanije Infobip gotovo 100 posto prihoda ostvaruje od izvoza. Tvrtka je, između ostalog, razvila softversku platformu za elektroničke transakcije koja omogućuje povezivanje tvrtki s njezinim korisnicima preko usluga mobilnih operatera kao što su SMS i MMS.

Danas Infobip ima urede u Hrvatskoj (Pula i Zagreb), Bosni i Hercegovini i Srbiji, te Argentini, Australiji, Brazilu, Italiji, Južnojafričkoj Republici, Kanada, Keniji, Kolumbiji, Lagosu, Malaziji, Pojskoj, Rusiji, Turskoj, UAE i Vijetnamu.

Kontakt

Istarska 43 a, 52215 Vodnjan, Hrvatska
www.infobip.com
Tel :  +385 (0)52 638 775

Predstavnik u HUJAK-u

Tomislav Mrkus

Senior Software Engineer / Team Leader at Infobip

%d blogeri kao ovaj: