Novosti s JavaOne i druženje HUJAK-a

Pozdrav svima HUJAK-ovcima i ostalima!

Kao što već možda znate, HUJAK je ove godine bio na JavaOne!

Ako ste pratili HUJAK na Twitteru i Facebooku mogli ste doživjeti bar djelić toga, uz ispriku što nismo imali vremena za pisanje opsežnih postova. Slušali smo mnogo predavanja, razgovarali smo s mnogo ljudi, upoznali predstavnike Oracla, predstavnike drugih JUG-ova, Java Champione i mnoge druge.

Sa JavaOne donosimo niz novosti i lijepih iskustava koje bi željeli podijeliti s vama svima. No, to bi rado učinili u obliku interaktivne prezentacije i razgovora, pa smo umjesto pisanja niza postova ovdje odlučili napraviti sljedeće:

  • Pokušavamo napraviti medijsku objavu novosti i doživljenoga u suradnji s časopisom Mreža koji izlazi u studenom
  • Postavit ćemo slike s JavaOne na stranicu HUJAK-a na Facebook
  • Održat ćemo prezentaciju naziva “Stvaranje budućnosti u Javi – demistificirane prakse sutrašnjice” trajanja 1h na cjelini Java ovogodišnje HrOUG konferencije u Rovinju, u petak 19.10.2012. od 15:00 dvorana 2
  • Održat ćemo druženje Java zajednice (ne samo članova HUJAK-a) i interaktivnu diskusiju na cjelini Java ovogodišnje HrOUG konferencije u Rovinju, u petak 19.10.2012. od 16:30 dvorana 2
  • Održat ćemo druženje HUJAK-a s prezentacijom i interaktivnom diskusijom u Zagrebu, tijekom studenoga 2012. (točan termin i lokaciju ćemo objaviti naknadno)
  • Pokušavamo predstaviti dio novosti na konferenciji WebCamp u Zagrebu koje se treba održati krajem studenoga 2012.

Nadamo se da se da uviđate da pokušavamo na razne načine učiniti promociju svega vezanog uz Javu i JavaOne, no želimo to raditi postepeno i čim više interaktivno, kako komunikacija ne bi bila jednosmjerna i kako bi dobila neku dodatnu vrijednost za sve nas – Java zajednicu i HUJAK.

S obzirom da su predstavnici HUJAK-a ove godine suorganizatori i moderatori dvodnevne cjeline Java na HrOUG konferenciji u Rovinju, odlučeno je zajedno s HrOUG-om kako ćemo tamo održati i druženje Java zajednice (što je načelno širi pojam od trenutnog članstva HUJAK-a i naših druženja), pa tamo naravno očekujemo i HUJAK-ovce, a naše uobičajeno druženje HUJAK-a koje nije održavano zbog ljetne stanke, prebacit ćemo onda za studeni.

Nadam se da ćete nas, osim ovdje, pratiti i na Twitteru i Facebooku, te svakako LinkedInu, da ćete pročitati sljedeći broj časopisa Mreža, da ćete doći na HrOUG ili WebCamp, ili pak barem doći na sljedeće druženje HUJAK-a.

Srdačan pozdrav i vidimo se,
Vaš HUJAK

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: