Konferencija – prenosimo poziv na HrOUG konferenciju za 7 dana te informacije o predavanjima i popustima

Prenosimo dio službenog poziva na HrOUG konferenciju, na kojoj su predstavnici HUJAK-a suorganizatori i moderatori dvodnevne cjelina Java, te informacije o predavanjima i popustima za članove HUJAK-a:

POZIV na 17. HrOUG konferenciju – JOŠ 7 DANA

Poštovane kolegice i poštovani kolege, informatički i ostali profesionalci, članovi Hrvatske udruge Oracle korisnika, Java korisnici i specijalisti, partneri i pokrovitelji, najavljujemo 17. HrOUG konferenciju 16.-20.10.2012. u Hotelu Istra, Crveni Otok, Rovinj Hrvatska. Još je ostalo nekoliko dana do tradicionalnog najvećeg godišnjeg okupljanja Oracle zajednice. Želimo vas podsjetiti na nekoliko značajnih aktivnosti koje će se odvijati na konferenciji.

Java područje je na ovim prostorima u proteklih godinu dana doživjelo izuzetnu ekspanziju. Nakon prošlogodišnjeg vrlo posjećenog Java dana, koji nije trajao na konferenciji samo jedan dan, organizirana je i prva Java konferencija. Ostvareni su rezultati iznad svih očekivanja s „kremom“ svjetskih predavača i izuzetno zainteresiranim sudionicima, koji su u dva dana „okupirali“ prostore u Tuhelju. Java je područje izuzetno velikih promjena i novosti koje su posebno značajne u doba konferencije JavaOne, održane prošli tjedan. Zato je predviđeno i na ovoj konferenciji dosta tema o razvoju aplikacija, korištenju radnih okvira, među kojima je i hrvatski proizvod – Evolution, Matije Tomaškovića, Evolva, te još niz tema koje će privući zainteresirane. Zato je i predviđeno okupljanje Java zajednice kojoj će biti posebno prezentirane novosti sa JavaOne konferencije. Na Java druženju će se rezimirati rezultati ostvareni kod nas u drugoj polovici godine, među kojima je značajan rast okupljanja u okviru HUJAK udruge Java korisnika.

Prijavu za konferenciju možete realizirati isključivo koristeći formular na HrOUG web stranicama. Ispunjavajući tražene podatke možete odabrati i zatražiti smještaj u kapacitetima hotela rezerviranim za potrebe sudionika konferencije. Predlažemo da što prije izvršite prijavu koristeći Prijavnicu.

Predavanja

U cjelini Java praktički sva predavanja i radionice izvode članovi HUJAK-a:

A u drugim cjelinama su još i:

Popusti

Skrećemo pažnju na to da članovi HUJAK-a (koji nisu članovi HrOUG-a) imaju pravo na popust u iznosu od 10%, a ako uplatite punu kotizaciju za 5 ili više ljudi koji su smješteni u hotelu na Crvenom otoku popust u iznosu 20%.

Nadamo se da se vidimo u Rovinju! 🙂

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: