Novi član – CROZ

Još jedna hrvatska IT tvrtka prepoznala je značaj zajednice, i nakon što nam je na zadnjem druženju HUJAK-a prije ljetne stanke ukazala gostoprimstvo u prostorijama Edukacijskog centra „Learn@CROZ“, tvrtka CROZ odlučila se i učlaniti u HUJAK, što ovim putem pozdravljamo. Za većinu vas tvrtku CROZ nije potrebno dodatno predstavljati, jer ste veće vjerojatno i susreli s njom, a za ostale tek nekoliko riječi…

CROZ je informatička tvrtka usmjerena uslugama u bankarskom i javnom sektoru te drugim većim informatičkim sustavima. CROZ- ove usluge uključuju zaokružene, cjelovite projekte ili specijalističke usluge edukacije, savjetovanja i implementacije u pojedinim segmentima, a strateško tehnološko usmjerenje je IBM-ova tehnologija.

Glavna područja specijalizacije tvrtke CROZ su:

  • Razvoj softvera (custom software development)
  • Edukacija i konzalting
  • Rational alati; uvođenje metodologije i primjena alata
  • Mainframe usluge; sistemska integracija i konzalting
  • IBM tehnologija; sistemska i aplikacijska integracija
  • Servisno orijentirana arhitektura (SOA); implementacija i konzalting

Ovim putem im još jednom želimo dobrodošlicu u HUJAK, a uskoro se nadamo da ćemo vas moći izvijestiti o čvršćoj suradnji, pogotovo oko usluga vezanih uz edukaciju.

Još jednom podsjećamo sve članove (fizičke i pravne osobe) da mogu istaknuti na svom webu ili promo materijalu oznaku člana HUJAK-a s poveznicom (linkom) na www.hujak.hr.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: