Prvi ZG Tech Meetup

Manje priče, više akcije! ili Show us what you’ve got poruka je novog događaja, ZG Tech Meetupa (zgtechmeetup.org), u organizaciji tvrtke Pet Minuta koji će se održati u ponedjeljak, 14. svibnja 2012. od 17.30h u klubu Pepermint u Ilici 24 u Zagrebu.

ZG Tech Meetup je jedinstven događaj ove vrste koji prema uzoru na NY Tech Meetup za cilj ima okupiti sve tehnokrate i tehnoljupce iz regije te u dobroj atmosferi neformalnog druženja omogućiti demonstraciju zanimljivog projekta, aplikacije, servisa, softvera, hardvera… i to u samo 7 minuta!

Naglasak je stavljen na “demo” što znači da sve o tome kako se proizvod razvijao, na koje se poteškoće pri tome naišlo, koliko je bilo neprospavanih noći u uredu i prolivenih suza, možemo ostaviti za pitanja publike i druženje poslije. Ono što ZG Tech Meetup želi je da tvorci svojih hvale vrijednih domaćih aplikacija i servisa u kratkom vremenu pokažu okupljenoj tech zajednici svojih ruku djelo – uživo! Nakon 7-minutnog dema publika dobiva 5 minuta za pitanja, a potom slijedi novi demo.

Ponedjeljak, 14.5.2012 @ Pepermint, Ilica 24, Zagreb. RSVP.

17:30 – 18:00 Okupljanje
18:00 – 19:15 Once Football (Dalibor Čvek), Farmeron (Matija Kopić), ITHome pametan dom (Davor Prpić), KiDnect (Jerislav Bobić), Indoor Vision (Tim Spectrum)
19:15 – … Tech drinks & druženje

Detaljniji sadržaj potražite na webu.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: