Član – Podsjetnik

podsjetnik_Podsjetnik d.o.o.

Tvrtka Podsjetnik d.o.o. osnovana je 2006. godine u Zagrebu. Trenutno brojimo 7 djelatnika te veliki broj stručnih vanjskih suradnika.

Podsjetnik d.o.o. je tvrtka specijalizirana za usluge savjetovanja, marketinga i softverskih rješenja vezanih uz medicinski turizam. Od dana osnutka do danas pozicionirali smo se kao jedna od vodećih tvrtki u regiji u ovom području.

Naša vizija je omogućiti tvrtkama koje se bave medicinskom djelatnošću predstavljanje na inozemnim tržištima.

Kontakt

Palinovečka 41/5, HR-10000 Zagreb
+385 1 6011 140
www.podsjetnik.hr

Ladislav Mačkala

IT director

Usluge

Konzalting i posredovanje u medicinskom turizmu

Najuspješniji poslovni projekti su oni koji su potaknuti od strane djelatnika koji imaju autoritet, viziju i utjecaj koji je potreban za poslovne promjene. Naš tim obilježavaju upravo te karakteristike, a specijalizirani smo za savjetovanje, planiranje i posredovanje u medicinskom turizmu. Naša kreativnost, znanje i iskustvo omogućit će Vam da maksimalno razvijete i iskoristite vlastite potencijale.

Istraživanje tržišta

Za pokretanje novog poslovnog pothvata ili širenje postojećeg neophodno je napraviti dobru i detaljnu analizu tržišta kako bi saznali što više informacija o korisnicima Vaših usluga. Preduvjet za kvalitetan marketinški plan je potpuno razumijevanje i poznavanje tržišta, a kvaliteta poslovnih odluka će ovisiti o kvaliteti informacija kojima raspolažete.

Marketing u turizmu

Kada je u pitanju marketing u turizmu, primarni cilj naših stručnjaka je povećati broj korisnika Vaših usluga, povećati Vaše prihode, te razviti i učvrstiti brend. U isto vrijeme, kroz analizu Vaših potreba smanjit ćemo Vam troškove, pomoći oko izrade plana razvoja i pružiti potporu tijekom njegove provedbe.

Ljudski potencijali u medicinskom turizmu

Ljudi su najveći kapital svake tvrtke te se kao takvi moraju staviti u sam centar vrednovanja. Pronaći najbolje ljude na tržištu rada te ih postaviti na adekvatnu poziciju u tvrtci – presudno je za efikasan rad i brz razvoj svake tvrtke. Iskustvo naših stručnjaka jamči odabir najboljih kandidata koji će vremenom zasigurno postati Vaša najvrjednija investicija i jamstvo za uspješnu budućnost.

Izrada poslovnih rješenja za turizam

Poslovna rješenja su neophodna za unapređenje poslovnih procesa u bilo kojoj grani poslovanja pa tako i u turizmu. Cjelovita i povezana poslovna rješenja zaokružiti će sve važne aspekte Vašeg poslovanja, značajno Vam uštedjeti vrijeme i unaprijediti poslovanje.

Konzultantske usluge u IT-u

Informacijska tehnologija je neizostavni dio modernog poslovanja. Bez razvijenog kvalitetnog IT sustava niti jedan oblik poslovanja neće postići svoj maksimum, jer moderno poslovanje zahtjeva i moderne tehnologije. Ukoliko je upravo to karika koja Vam nedostaje, onda smo mi optimalno rješenje za Vas. Naša stručnost i iskustvo donijeti će Vam ključnu prevagu u odnosu na Vašu konkurenciju.

%d blogeri kao ovaj: