Član – Inovativni trendovi

inovatrendInovativni trendovi d.o.o.

Tvrtka Inovativni trendovi d.o.o. osnovana je 2011. godine, s misijom razvoja programskih sustava za potporu “novom telekomu”, a posebno sa razvojem rješenja koja “mobiliziraju” poslovanje.

U skladu s misijom, tvrtka je od osnutka sva raspoloživa sredstva investirala u razvoj vlastitih rješenja koja telekomima i njihovim partnerima omogućuju unaprijeđenje poslovanja uvođenjem mobilne tehnologije te u poslovno povezivanje prostorno distribuiranih djelatnika u pokretu.

Tvrtka je tehnički razvila i implementirala sustav za prezentaciju i plaćanje elektroničkih računa (Electronic Bill Presentment and Payment System) koje privatnim i pravnim korisnicima omogućuje uvid u račun kao i njegovo plaćanje neovisno o mjestu na kojem se nalaze – što izdavateljima računa omogućuje izrazitu uštedu na poštarini ali i značajno ubrzava naplatu.

Razvijen je i sustav Mobillion, uz potporu Ministarstva poduzetništva i obrta u okviru projekta PODUZETNIČKI IMPULS 2013, koji omogućava preuzimanje općih poslovnih i tehničkih informacija iz raznih korporacijskih sustava te njihovu transformaciju u multimedijske informacije i redistribuciju prema zaduženim osobama – u svrhu mobilne poslovne koordinacije osoba, timova i službi. U okviru projekta realiziran je konfigurabilni sustav prilagodljiv općim potrebama tržišta – bez obzira na profil, veličinu ili lokaciju potencijalnih korporacijskih korisnika i njihovih djelatnika.

Zbog proširenja kompetencija i “dublje” integracije razvijenog Mobillion sustava – samostalno je razvijeno rješenje za praćenje evenata u core telecom networku (SS7/SIGTRAN network) kako bi se omogućilo marketinško – statističko praćenje prostorne migracije korisnika mobilnih uređaja(Location Based Services) te prepoznavanja vrste i rasprostranjenost pojedinih tipova uređaja(Automatic Device Detection), kao i statističko praćenje vremena ili mjesta aktivacije novih uređaja ili usluga.

Tvrtka Inovativni trendovi d.o.o. nastala je na iskustvu i poslovnim poznanstvima u telekom industriji izgrađivanima više od 15 godina.

Kontakt

Inovativni trendovi d.o.o.
Trnsko 15a, 10000 Zagreb, Hrvatska
www.inovatrend.com
Tel :  +385 1 5534499

Predstavnik u HUJAK-u

Ivan Turčinović

Voditelj razvoja softvera
info@inovatrend.com

Rješenja

  • Mobilion – Sustav je namijenjen koordinaciji i nadzoru poslovanja korištenjem “pametnih” mobilnih uređaja. Koncept sustava temelji se na izravnom upućivanju tehničkih i poslovnih informacija – notifikacija iz internih ili javnih korporacijskih sustava prema nadležnim djelatnicima – odnosno, prema funkcionalno organiziranim grupama djelatnika, te praćenje vremena odziva, kao i tipa reakcije nadležnih osoba.
  • MapTrace – Platforma omogućuje praćenje osnovnih MAP aktivnosti u mobilnoj mreži te pokretanje vanjskih procedura, programa i drugih akcija temeljem promjena u mreži ustanovljenih signalnim telekomunikacijskim sučeljem.
  • Carmen – Career Management je modularni, višekorisnički, centralizirani sustav za upravljanje evidencijama nezaposlenih osoba, obračun naknada, statističku analizu kretanja broja i vrste evidentiranih osoba te posredovanje u zapošljavanju.
%d blogeri kao ovaj: