Najava – sastanak v1.4 studentske Java grupe

Prenosimo najavu sastanka 1.4 TVZ studentske Java korisničke grupe za koji se možete zabilježiti ovdje.

Bliži se kraj godine, a samim time i posljednji sastanak Studentske Java User grupe koji smo odlučili posvetiti Androidu i novostima u razvoju Android aplikacija.

Ako želite saznati kako početi razvijati mobilne aplikacije za najrašireniji operativni sustav na svijetu, je upravo za vas. Šime Amižić iz Pet minuta u predavanju “Razvoj aplikacija za Android platformu” predstavit će osnove razvoja prilagodljivih aplikacija te opisati ključne osobine Android platforme koje to omogućuju. Razvojna okolina i alati, dobre prakse, testiranje, najčešći problemi i poteškoće samo su neki od detalja o kojima će pričati.

Tomislav Novak, asistent na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu i instruktor Jave na NetAkademiji upoznat će nas s novostima koje nam nudi Java 7 te objasniti zašto bi ju trebali početi koristi već danas prilikom razvoja aplikacija.

Sastanak će se održati kao i obično na adresi Konavoska 2 u prostorijama Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu, 21. studenog 2013., u dvorani 1025 s početkom u 18:00 sati.

Agenda je sljedeća:

  • 18:00 Razvoj mobilnih aplikacija za Android OS, Šime Amižić, Pet minuta
  • 18:45 Tomislav Novak, Novosti Jave SE 7 i je li nam od tada život lakši?, NetAkademija

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: