Prijava predavanja 18. HrOUG konferencije – još samo sutra

Još jednom podsjećamo na poziv predavačima za 18. HrOUG konferenciju koja će se održati od 15. do 19. listopada u Rovinju, a na kojoj će i HUJAK sudjelovati u okviru tematske cjeline Java:

otokPoštovane kolegice i poštovani kolege, članovi HrOUG-a i oni koji će to tek postati, korisnici IT resursa, rukovoditelji IT u poduzećima, vlasnici i rukovoditelji Oracle partnerskih poduzeća, informatički i ostali profesionalci, Java korisnici i specijalisti, članovi HUJAK, HrOpen, HULK, Agile, partneri i pokrovitelji, pozivamo vas na 18. HrOUG konferenciju koja će se održati od 15.-19.10.2013 u Hotelu Istra, Rovinj, Crveni otok.

Poziv predavačima – Call for papers je otvoren i traje do 6. srpnja 2013. Za prijavu vašeg rada / aktivnosti koristite link.

Na konferenciji će i ove godine biti više aktualnih tematskih cjelina na kojima će se okupiti svi oni kojima su interesantne novosti u proteklih godinu dana, a posebno novosti sa konferencija Oracle Open World i JavaOne koje će prethoditi 18.HrOUG konferenciji, Za konferenciju smo već dogovorili poznata imena iz IT okruženja, koji će iz prve ruke prenijeti novosti iz svijeta.

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo Tom Kytea – jednog od najpoznatijih stručnjaka za Oracle baze podataka. U proteklom desetljeću i više Tom Kyte je svojim djelovanjem obilježio aktivnosti na razvoju i korištenju Oracle DB i pri tome posebno povezao Oracle zajednicu. Njegov Ask Tom? je svakako jedno od najposjećenijih mjesta na internetu za većinu onih koji imaju što pitati iz DBA okruženja i ne samo Oracle dijela. Očekujemo od Toma da uz novosti iz DBA (12c) još jedan put impresionira svojim nastupima. Oni koji su ga slušali savjetuju „Nemojte to propustiti“. Područje dopunjuju i Melanie Caffrei, također ekspert za DBA i član Oak Table, dobro nam poznati Jože Senegačnik, Oracle ACE Direktor i član Oak Table, te drugi stručnjaci.

Leaders Circle će i ove godine okupiti vodeće ljude iz ICT okruženja. Ovaj put sa procjenama kako dalje u ICT okruženju nakon ulaska u Europsku zajednicu.

Razvoj i alati – uvijek zanimljive teme, dodatno inicirane u Java okruženju kroz JavaCro’13..

Aplikacije sa čitavim nizom „gotovih“ proizvoda, integriranih i vlastitih rješenja.

Middleware – posebno široko područje infrastrukture uz isticanje nekih dijelova BI, Big Data

hrougOvdje treba istaknuti realizacije više projekata od kojih je posebno značajan ZABA Exa projekt, istaknut i u samoj Oracle korporaciji kao jedan od uspješnih projekata na tom području u svijetu. Nositelji projekta će istaknuti razloge, primjenjena rješenja i rezultate. Ove godine je još niz realiziranih projekata što ovo područje čini posebno interesantnim za sudionike konferencije.

O svemu detaljnije na www.hroug.hr.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: