Najava – Besplatna radionica razvoja mobilnih aplikacija Android za ljepši spol

CGGD_Android

Zajednica Croatia Girl Geek Dinners nastavlja seriju programerskih radionica za djevojke početnice te u suradnji s tvrtkom Pet Minuta (članom HUJAK-a, op.a.) i IT_HGK, organizira besplatnu radionicu programiranja mobilnih aplikacija za Android za osobe ljepšeg spola. Sve radionice odvijaju se kako bi se pomoglo djevojkama i ženama da postanu aktivnije i brojnije sudionice IT zajednice, a svoju podršku u realizaciji radionica ovakvog tipa dali su već mnogi iz IT svijeta.

Radionica Android Girls će se održati u Zagrebu, 10. i 11 svibnja, u prostorima Hrvatske gospodarske komore na adresi Nova cesta 7. Prethodna prijava na radionicu je obavezna, a zainteresirani mogu više informacija potražiti na web stranici Girl Geek Dinners Hrvatska na croatia.girlgeekdinners.com/android-girls/

Android Girls je inicijativa dvije hrvatske razvojne inženjerke, Ane Mandić iz Pet minuta i Edine Elezović iz IT4U, a nastala je u suradnji s Bojanom Mandić, osnivačicom inicijative Girl Geek Dinners Hrvatska. Inicijativa Girl Geek Dinners je već zaslužna za organizaciju radionica programiranja PyLadies i RailsGirls koje su se održale prošle godine. Odabir radionice razvoja mobilnih aplikacija za Android nije bio slučajan s obzirom na to da je poznato kako je Android najzastupljenija platforma za razvoj mobilnih aplikacija.

P.S. Nismo mogli izabrati ljepši 350-ti post 🙂

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: