Tečajevi Jave na NetAkademiji – popusti članovima HUJAK-a

netakademijaKao što već mnogi znaju s naše stranice o edukacijiNetAkademija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu održava dva osnovna programa Java edukacije, osnovni i napredni u višetjednom (semestralnom) obliku s praktičnim dijelom, unaprijed definiranog sadržaja i trajanja.

Osnovna OOP i Java edukacija traje 110 sati i priprema je za polaganje osnovnog certifikata Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer, a služi i kao uvod u u teme certifikata Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programmer. Nastava uključuje predavanja i primjere (48  sati), vježbe (48 sati), zadatke za samostalno rješavanje van nastave, projektni zadatak (14 sati) i završni zadatak koji polaznik mora samostalno riješiti. Dodatno, po zadovoljavanju uvjeta ispita, polaznicima se izdaje uvjerenje o stručnom usavršavanju, koje se može upisati u radnu knjižicu kao “računalni programer/ka u Java okruženju”.

Osim toga, postoji i napredna Java edukacija koja nastavnim programom pokriva sve preostale teme potrebne za polaganje certifikata Oracle Certified Professional, Java SE 7 Programer . Ako želite steći naprednije znanja Jave, naučiti razviti složene, višedretvene klijent-server aplikacije s podrškom relacijske baze podataka ili jednostavno pripremiti se za polaganje certifikata OCP, Java SE 7 Programer, možete iskoristiti zadnju priliku za prijave ove školske godine. Grupa se održava utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati u prostorima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Konavoska 2.

NetAkademija je izrazila želju za pomoć članovima HUJAK-a u obliku 20% popusta na odabir bilo koje od spomenutih edukacija na NetAkademiji, na čemu ima najljepše zahvaljujemo. Popust se odnosi na jednokratno osobno plaćanje, a ostvario bi se kroz promotivni kod: hujak-fan, uz odgovarajuću provjeru članstva. Trenutno kreće Napredna Java, pa bi ovom prilikom željeli ukazati na last minute priliku, a 21. svibnja kreće  i OOP Java. Više informacija i prijave možete naći na stranicama NetAkademije.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: